Dolgoznátok úgy, hogy más pozíciót ajánlottak fel?
Jelentkeztem x pozícióra, ahol voltam interjún. Majd visszahívnak, de kiderült, hogy jaaa y pozira is keresnek embert és a két vezető egymás között megbeszéli, hogy amúgy arra is jó lennék. Ráadásul azt sem tudják melyikben dolgoznék.
Az is lehet, hogy ebben, meg abban is, fogalmuk sincs. Szerintem ez vicc. Úgy felvenni valakit, hogy nem tudják mire is keresnek embert.
Úgy dolgoztam hogy X pozícióra jelentkezten, de azt nem kaptam meg viszont nem sokkal később felajánlottak egy másik pozíciót ahova alkalmasabbnak gondoltak és azt elfogadtam.
Ha konkrétan megmondják hogy van X és Y pozíció és ebben térnek el, válassz, akkor benne lennék még, vagy ha esetleg a 2 vezetővel közösen meg lehetne beszélni, hogy akkor a 2 pozíciót valahogy egynek átalakítani (nyilván úgy hogy ne 2 ember munkáját sózzák rám) még ez is okés lenne. Főlrg ha a cég ennyire ragaszkodik vkihez még magasabb fizut is lehet kialkudni.
Velem is volt ilyen. Az interjún mondták, hogy egy másik poziba isa keresnek embert, kérdezték, melyik érdekelne jobban? Mondtam, hogy az, amelyikre eredetileg is jelentkeztem. Majd kaptam ajánlatot a másikra. Kellett a munka, gondoltam, az is jó lesz. Végül próbaidő alatt eljöttem, bár rövid pályafutásom alatt úgy vettem észre, a másik pozi se lett volna sokkal jobb.
Annál a cégnél se volt semmiről fogalmuk. VOlt egy kolléganőm, aki anno egy másik pozira interjúzott, fel is vették, majd mikor első napján bejött, közölték vele, hogy bocsi, átszervezés miatt következő hónaptól elviszik ezt a pozit másik országba, úgyhogy gyorsan keretek neki valami mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!