Dolgoznátok napi 9 órát, rövidebb péntekért?
Figyelt kérdés
Mondjuk csütörtökig 8-17h között, pénteken meg fél háromig.2019. márc. 1. 11:01
1/9 anonim válasza:
2 melóm van, napi 10óra, mind a hét napon, de ha ilyen lehetne kihagynám. :)
3/9 anonim válasza:
ezt rugalmas munkaidonek, vagy munkaidokeretnek hivjak. mondjuk a napi 9 ora az ugye 4 ora plusz (H-Cs), tehat penteken az 8-12 lenne, nem 8-14:30.
5/9 anonim válasza:
Gondolom beleszámolta a munkaidőbe a fél órás ebédszüneteket a kérdező.
Én semmi kivetnivalót nem látok ebben, dolgoznék így, bár nekem jó a mostani normál 8 órázás is.
6/9 anonim válasza:
Én kb. így is dolgozom, hétfő-csütörtök 8,5 óra, aztán péntek 7 óra, kéthavonta +1 szabadnap. (Nálunk ezt én döntöm el, mert rugalmas a munkaidő, szóval nem központilag találták így ki.)
7/9 anonim válasza:
Ez 40 óra munkaidő+ a napi félóra ebédszünet...Legtöbb helyen ez van.
8/9 anonim válasza:
Naná UNIQA-nál pont így dolgoztunk volna... csak ember hiány miatt végülfolyton hétvégézni kellett fel is mondtunk 5-en.
9/9 anonim válasza:
Az én munkahelyemen heti 5 nap voltam 8-5-ig. Nekünk 1 órás volt a szünet. Jó lett volna hamarabb eljönni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!