A novemberi fizetés dec 21-én de lehet dec 27-én fog megjönni-mit szólnátok, ha itt dolgoznátok?
Még nem jött meg a novemberi munkabérümnk, aminek dec 10-ig meg kellett volna jönnie.
Most az a hír, hogy dec 21-én pénteken jön meg, de lehet csak karácsony után dec 27-én.
És én élek a gyanúval hogy lehet akkor se, mert ugyan ki fog bemenni dec 27-én bért utalni mikor dec 27-jan 2 között leállás van és zárva a cég.
Mit szólnátok ha itt dolgoznátok?
Most lehet trollozni hazugozni-ez történik itt minálunk. Jön a karácsony egy fillér nélkül valószínűleg.
És persze mindenki háboroog morog-és ezzel ki is fújt semmi más nem történik.
Ha valaki azt gondolja egy ilyen húzás után otthagyják az emberek a céget-dehoyg hagyják!
Na, látod: tavaly még csak az volt a bajod, hogy szaloncukrot nem kaptatok - idén már fizetést sem...
Ne mondd már, hogy Pesten nem tudsz elhelyezkedni másik helyen, ahol bruttó 190-et kapsz (amit a másik kérdésedben írtál)
Gyanítom, hogy itt, ezen a helyen, ahol most vagy, szinte semmit nem kell tenni ezért a pénzért - hiszen állandóan kérdéseket írogatsz ki munkaidő alatt is - ezért nem akarsz innen elmenni :-)
"zóval biztos kicsit ki lennék akadva"
És az mit jelent? KIi vagy akadva oké és?
Itt is ki vannak akadva és?
És akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!