Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A novemberi fizetés dec 21-én...

A novemberi fizetés dec 21-én de lehet dec 27-én fog megjönni-mit szólnátok, ha itt dolgoznátok?

Figyelt kérdés

Még nem jött meg a novemberi munkabérümnk, aminek dec 10-ig meg kellett volna jönnie.

Most az a hír, hogy dec 21-én pénteken jön meg, de lehet csak karácsony után dec 27-én.

És én élek a gyanúval hogy lehet akkor se, mert ugyan ki fog bemenni dec 27-én bért utalni mikor dec 27-jan 2 között leállás van és zárva a cég.

Mit szólnátok ha itt dolgoznátok?

Most lehet trollozni hazugozni-ez történik itt minálunk. Jön a karácsony egy fillér nélkül valószínűleg.

2018. dec. 17. 08:33
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

"Meg senki ne menjen be"

De ezt miért NEKEM mondod? Mot tehetek én ez ügyben? Én max azt tehetem hogy ÉN nem megyek be (nem fogom ezt se megtenni nem merészelem...) de hogy a többiek?

Összefogás kéne na de itt?

Itt? Előbb szopatom le magam egy krokodillal mint hogy én akárkivel is összefogjak.

Verném agyon az összes retket aki itt van (kollegákat is ám-hányok az öszestől), főnökkel együtt.

2018. dec. 17. 16:18
 22/29 anonim ***** válasza:
46%

Kiírtam egy kérdést, erre törölték, mert ehhez az egyénhez kapcsolódott.

Vicc.

Bezzeg engedik, hogy ilyen típusú emberek kérdéseket írjanak ki.

:)

2018. dec. 17. 16:53
 23/29 anonim ***** válasza:
Én is hiába jelentem ezeket a kérdéseket, egyet sem törölnek soha, pedig már jópár hónapja (éve?) itt tevékenykedik a frusztrált troll. Bezzeg nekem olyan kérdéseimet törölték, hogy csak lestem, nem értettem.
2018. dec. 17. 17:11
 24/29 anonim ***** válasza:

Ahogy írták üzenetben, ez egy fizetett troll.

Az oldal üzemeltetőit nem érdekli az oldal minősége.

2018. dec. 17. 17:38
 25/29 anonim ***** válasza:

Miért neked írjuk? Mert te kérdezel mindennap valami faxságot ezügyben.

De akkor, ha ilyen okos vagy erre válaszolj :

Miért kérdezed meg ugyanazt? Mit vársz tőlünk? Megoldási lehetőséget kaptál sokat, de neked semmi nem jó, mindig csak a kifogások. Csak panaszkodni akarsz? Vagy mi a célod? Megoldani nem tudjuk helyetted a helyzeted. Ha a többi agyhalott nem áll ki magáért az a ő bajuk, de magad miatt kiállhatnál. Csak egy gyáva kukac vagy, mint ennek az ország lakóinak többsége, mindenkinek csak a szája nagy, de amikor cselekedni kell mindenki kushad, mert fosik.

2018. dec. 17. 18:01
 26/29 anonim ***** válasza:

Nemsokara jon az ujabb kerdese.

Az uzemeltetok mar megrendeltek, kifizettek neki.

2018. dec. 17. 18:24
 27/29 anonim ***** válasza:
Ővajon ugyanaz minta netto 120 agazati, meg az alapitvanyi Iskola?
2018. dec. 17. 21:17
 28/29 anonim ***** válasza:
igen
2018. dec. 18. 06:42
 29/29 anonim ***** válasza:
52%
Ha én is a Balázska Bt.-nél dolgoznék, még tapsolnék is hozzá.
2018. dec. 18. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!