A novemberi fizetés dec 21-én de lehet dec 27-én fog megjönni-mit szólnátok, ha itt dolgoznátok?
Még nem jött meg a novemberi munkabérümnk, aminek dec 10-ig meg kellett volna jönnie.
Most az a hír, hogy dec 21-én pénteken jön meg, de lehet csak karácsony után dec 27-én.
És én élek a gyanúval hogy lehet akkor se, mert ugyan ki fog bemenni dec 27-én bért utalni mikor dec 27-jan 2 között leállás van és zárva a cég.
Mit szólnátok ha itt dolgoznátok?
Most lehet trollozni hazugozni-ez történik itt minálunk. Jön a karácsony egy fillér nélkül valószínűleg.
???
Te most nyilván szórakozol velem. Ugye?
Mert
1)mi lenne a szerződésben? Ami az MTben pont az. 10. a határidő.
2)hivatkozzak erre a munkáltatónál? és akkor mi lesz? Hányamn és hányszopr hivatkoztak már rá, van aki még levelet is írt. És mi lett? Semmi. Le se szarja a főnök a dolgozók sirámait.
Szerintem nem dolgozol sehol különben nem gyakoriznál állandóan munkaidőben. (én most épp szabin vagyok).
Amúgy meg ha nem fizetnek ne menj be azt' cső. Meg senki ne menjen be. Legyen már tökötök, ennyi magasan képzett ember tuti találna munkát, még ha nem is irodait vagy jobban fizetőt..de legalább fizetőt.
Lassan felnezek rad kerdezo.
Ez am a kitartas.
Kataton vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!