Dolgoznátok nettó 200-220 ezerért olyan helyen, ahol soha nincs hétvégétek?
Nem olyan rossz ez, szerintem azért egy kis átgondolással a pihenőnapok is normálisan összeegyeztethetők. Egy közeli ismerősöm dolgozik ilyen munkarendben, bár hétvégéje tényleg nincs mindig, de ugyan úgy 5 napot dolgozik hetente, mint bárki más, sokszor egymás mellett kapja meg a két napot, de igen, vagy, hogy szétszórva. Viszont olyan is van, hogy 3 napig szabad, ha úgy jön ki a két hét találkozása. Hozzá kell szokni.
Viszont egy csomó mindent el tud intézni, amit normál munkarendben csak szabival tud más.
Másik ismerős hétfőtől-péntekig 8,5 óra, szombaton 5 óra, az mennyivel jobb?
Ez a nettó pedig nem megterhelő eladói munkára szintén nem rossz.
Ha nincs más, akkor elvállalnám. A heti két pihenőnap megvan. Igaz, valóban nem a legjobb, hogy össze-vissza van. De kereskedelemben ez sok helyen így van.
Egyébként meg nem kötelező ott maradni örökre. Közben lehet keresni mást.
Szerintem én hosszútávon is vállalnám. Nálunk ez már álom fizu kategória :( be van állva nálunk a fizu 120-150 ezer környékére egyszerűbb melókra :(
Helyileg merre felé vagy?
A másik választási lehetőséget hanyagolnám a 3 műszak miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!