Ez lenne a kőkemény valóság?
Havi két-három millió forintos (7000-10000 eurós) havi nettó kereset szobafestő és/vagy burkoló egyéni vállalkozónak Ausztriában? (Nyilván jó szakember jól végzett munkái esetén.)
Ez biztosan nem irreális? Havi két milliónak megfelelő euró tisztán?
Hol hallottad? Nekem már az előbbi is sajnos erősen valótlannak tűnik, nem, hogy öt millió... :)
Öt millió nem csak úgy jöhetne össze, ha már nem egyéni vállalkozó (hanem alkalmazottai vannak)?
Én olyat hallottam több éve, talán olyan 6-7-8 éve, hogy Ausztriában kb 3X annyik a fizetések, mint itt, viszont a mi adóknak ezzel együtt kb a harmadát adózzák.
Tehát a mi adónknak a harmadrészét fizetik;
de a mi keresetünk 3X-osát keresik.
És abból adózzák a mi adónknak a töredékét.
Egyéni vállalkozóként nem lehetetlen.
Egy felsővezető, tehát mint alkalmazott is megkeres 2-3 millió Ft-nak megfelelő összeget havonta. Nem ők keresnek sokat hanem mi magyarok vagyunk a béka segge alatt.
Dehogy fizetik a mi adónk harmadát... egy perc beírni googlebe, hogy osztrák adózás, és máris megmenekülsz tőle, hogy ilyen hülyeséget írj.
Amúgy meg az az egyéni vállalkozó, aki 3 milliót keres kint, az itthon is millió felett keres.
En elozo hónapban vállalkozóként ott 175203 eurót kerestem
17/f vállalkozó
"Az az egyéni vállalkozó, aki 3 milliót keres kint, az itthon is millió felett keres."
De akkor tényleg ennyit keresnek festő/burkoló (egyéni) vállalkozók Ausztriában? Akkor ez mégsem irreális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!