Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez valós? A családommal es...

Ez valós? A családommal es mással nem tudok beszélni erről, tanácsra lenne szükségem. Ezert szeretnék tapasztalt személyeket megkérdezni erről, hogy mit gondolnak.

Figyelt kérdés

Ez valós munka lehet !?

[link]

Kissé furcsán kommunikált az úr a telefonban tegnap előtt, sokat akart megtudni rólam es a mindennapjaimról, hogy például mikor és hogyan tartózkodom itthon, kivel élek, stb...

El lehet így végezni egyáltalán egy ilyen szakmát !?

Tanácstalan vagyok és egy kicsit félek emiatt.

2018. ápr. 20. 21:36
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
94%
Ha kètsèged van hogy valós akkor ne menj bele. Főleg ha ilyeneket kèrdeztek... egy normàlis cègnèl fel sem merülnek ilyen kèrdèsek az emberben.
2018. ápr. 20. 21:41
 2/28 A kérdező kommentje:
Muszáj dolgoznom, pénzt keresnem, nem állhatok így hozzá ehhez az egészhez !
2018. ápr. 20. 21:44
 3/28 anonim ***** válasza:
99%

NEM!!!

Kókler stílusú megfogalmazás, tele helyesírási hibákkal és egy rakás f.@szsággal. Már pl az is kamu, hogy nincs magassághatár. De van és felsőfokú angoltudás is kell, ami nem a megértési-társalgási szinttel egyenlő.

Ami miatt meg a legnagyobb kamu, az az, hogy a stewardess tanfolyamokat MINDEN LÉGITÁRSASÁG SAJÁT MAGA TARTJA! Nem létezik olyan, hogy "okj-s stewardess képzés" meg ilyenek, neked magadnak kell jelentkezni a légitársaság saját oldalán meghirdetett tanfolyamra, illetve nyílt napokat szoktak tartani (pl.a nagy pesti szállodákban), ott válogatják ki azokat, akik bekerülnek a képzésre. Ja és már ott is angolul folyik az interjú jelentős része, még a magyar Wizzairnél is. Egy külföldi légitársaságnál meg pláne, arról nem is beszélve, hogy azok ritkán szoktak más országban toborzást hirdetni, van elég ember a sajátjukban is. Ha meg mégis, hát akkor azt biztosan nem egy ilyen oldalon, egy általános iskolás stílusban megfogalmazott hirdetésben.

2018. ápr. 20. 21:47
 4/28 anonim válasza:
99%
Kamu. Ne viccelj. A megfogalmazásból is kiderül. Fel ne ülj ennek.
2018. ápr. 20. 21:48
 5/28 anonim ***** válasza:
28%
Fb volt egy hirdetes keresd azt az igazi volt
2018. ápr. 20. 21:51
 6/28 anonim ***** válasza:
96%
Ha megadtál nekik bármilyen személyes adatot, kezdj imádkozni hogy ne éljenek vissza vele.
2018. ápr. 20. 21:52
 7/28 A kérdező kommentje:
Jézusom
2018. ápr. 20. 21:54
 8/28 anonim ***** válasza:
76%

Ps 9 eu nevetseges minimalber

Egy eu lakos ezert fel sem kel reggel

2018. ápr. 20. 21:57
 9/28 anonim ***** válasza:
96%
Jézus ereje, ezt a katyvaszt! :O Ugyan el nem tudom képzelni, mi a frászt akar ez az elmeroggyant a jelentkezőktől, de hogy sztyuvi nem lesz belőled ettől, az is biztos.
2018. ápr. 20. 22:04
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Utánakerestem a neten, és egy fórumon említik.

2009-ben íródott ez a hozzászólás:

"igen, ez a cég több néven is hirdet "hammer"-rel kezdődik mindegyik... Én voltam náluk, vicces arcok... A légiutaskisérők fórumain messze elkerülendőnek tituláják már 2007-es kommentekben is. Egyértelmű lehúzás, csak a nyelvtanfolyamra utaznak, illetve az azért elkért összegre..."

Más fórumon olyat írnak, hogy ez egy folyton nevet változtató cég (ill. mögötte levő ember), akik ellen perek sora van folyamatban.

2018. ápr. 20. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!