Ez valós? A családommal es mással nem tudok beszélni erről, tanácsra lenne szükségem. Ezert szeretnék tapasztalt személyeket megkérdezni erről, hogy mit gondolnak.
Ez valós munka lehet !?
Kissé furcsán kommunikált az úr a telefonban tegnap előtt, sokat akart megtudni rólam es a mindennapjaimról, hogy például mikor és hogyan tartózkodom itthon, kivel élek, stb...
El lehet így végezni egyáltalán egy ilyen szakmát !?
Tanácstalan vagyok és egy kicsit félek emiatt.
Félnivalód nincs, a jelentkezéssel még semmi olyat nem tettél, ami bármire kötelezne. Ha keresnek, mondd meg, hogy tárgytalan lett közben a részedről.
Amúgy rettenet ez a szöveg. Én elolvastam, de ezt a sok rizsát. Egy normális álláshirdetés először is sokkal tömörebb és informatívabb, másfelől nem ilyen push nyomulós.
Én azt nem értem, hogy ennyi idő, és ennyi feljelentést után, ezek még hogy hogy nem a börtönben csücsülnek.
Eléggé bátrak, ráaldásul a címük is ugyanaz mint ami volt 2007-ben és 2009-ben.
Ez is teljesen igaz !
De miért nem kezd a hatóság semmit az ilyen emberekkel ?
Nem vagyok naiv, ha az lennék, elmennék a “meghallgatásukra” és eleve fel sem tettem volna itt ezt a kérdést, max esetleg azután, hogy kicsaltak tőlem is jó pár százezer forintot, mint sokaktól !
Ha naiv lennék, bedőltem volna a buta és tudatlan kommunikációjuknak.
Annyiban magam is hibás vagyok, hogy nem megfelelően olvastam és értelmeztem, a már eleve hibás hirdetésüket és elküldtem az önéletrajzomat, amiben minden fontos adatom fel van tüntetve.
Sajnos sok embert meg tud az ilyen téveszteni, nem a tudatlanságunk miatt, hanem mert rászorulunk a munkára, és pénzt kell keresnünk a megélhetésünk és a biztosabb jövőnk érdekében !
Sajnos azzal kell szembesülnöm, hogy ebben az országban, ebben a világban, rengeteg szélhámos van, némi pénzért bármire képesek: gyilkolni, pénzt kicsalni hamis módon emberektől, betegeket kihasználni (ápolok, orvosok), és még sorolhatnám a durvábbnál durvább dolgokat.
Én ilyenkor szégyellem azt, hogy Magyar vagyok, hogy ebben a pénzéhes, buta, elfajult országban élek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!