Ez valós? A családommal es mással nem tudok beszélni erről, tanácsra lenne szükségem. Ezert szeretnék tapasztalt személyeket megkérdezni erről, hogy mit gondolnak.
Ez valós munka lehet !?
Kissé furcsán kommunikált az úr a telefonban tegnap előtt, sokat akart megtudni rólam es a mindennapjaimról, hogy például mikor és hogyan tartózkodom itthon, kivel élek, stb...
El lehet így végezni egyáltalán egy ilyen szakmát !?
Tanácstalan vagyok és egy kicsit félek emiatt.
Már a megfogalmazásból kiderül, hogy kamu!
Keress normális munkát.
A helyedben elmennék a rendőrségre, és elmondanám, hogy megadtam a személyi adataimat.
Így talán elébe tudsz menni a dolgoknak.
Nem akarok rendőrséghez fordulni, ki tudja ezzel is mit valtanék ki ilyen elmebeteg emberekből.
Már bánom hogy benyújtottam a jelentkezésemet.
Ki tudja milyenek...
Más fórumon olyat írnak, hogy ez egy folyton nevet változtató cég (ill. mögötte levő ember), akik ellen perek sora van folyamatban.
2f iskolát,hyper info bt is kerülje el mindenki,volt szerencsém a lehuzásaikhoz.. Pereskedtem is..
Ez valós? A családommal es mással nem tudok beszélni erről, tanácsra lenne szükségem.
Na igen,és az ilyen álhirdetők pont az ilyen emberekre vadásznak..
Persze, hogy nem valos!
“Az alanti ajánlatunk teljesen új feltételekkel csak ezen a héten vasárnapig érvényes”.
Ez olyan mintha a Lidl hirdetne a heti ajanlatokat, de csak vasarnapig.
Egy allashirdetes nem all tobb oldalbol es nem hasznal 8 felkialtojelet egy mondat vegen.
Ne izgulj, felejtsd el, tiltsd le a telefon szamukat, ha hivnak, ne vedd fel, ha irnak, ne valaszolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!