Mennyiért vállalnátok húsvét vasárnapi rendkívüli
munkavégzést ha akkor nem dolgoznátok egyébként?
Szokásos díjazás 2x?
Figyelt kérdés
Ha a főnök rendkívüli munkavégzésre kérne fel húsvét vasárnap és hétfőn mennyiért vállalnátok?
Ugye szokásosan H-P dolgoztok, hétvégén és pláne ünnepnap soha.
A főnök arra kér menjetek be, persze csak úgy „okosban“ papír semmiről, a pénz meg zsebbe menne.
Mennyit kérnétek /nap? Mondjuk a szokásos sima hétköznap megkapott napidíjatok dupláját kapásból az úgy reális?
És akkor még köszönje meg hogy bemegyek így is ennyiért is?
2019. ápr. 20. 14:59
1/9 anonim válasza:
Napidíj x4. Ha zsebbe a szokásos napidíjad kapnad, az neki dekara ugyanannyi lenne, mintha sima bért bejelentve fizetne ki
2019. ápr. 20. 15:01
2/9 A kérdező kommentje:
"Napidíj x4"
Ennyit nem fog adni de még a 2x is kérdéses, de ha simán nem megyek akkor meg megválik tőlem.
Ez a szitu
2019. ápr. 20. 15:02
3/9 anonim válasza:
" de ha simán nem megyek akkor meg megválik tőlem"
Akkor a bér sem kérdés,mert annyit ad amennyit akar. Ha az neked kevés akkor megválik tőled. :)
2019. ápr. 20. 15:12
4/9 anonim válasza:
Nálunk nem szokás "okosban" megoldani a dolgokat, úgyhogy szabályosan ilyen esetben a napi bér háromszorosát fizeti a cég. Viszont más eset hogy én bemennék-e ennyiért úgy hogy nem függ tőle az állásom és fixen megkapnám ezt a pénzt, meg megint más hogy téged kirúgnak ha nem mész.
2019. ápr. 20. 15:31
5/9 A kérdező kommentje:
"y téged kirúgnak ha nem mész.
"
Na nem úgy hogy másnap már nem kell menni kirúgnak csak ha nem megyek be a főnök megjegyzi és indul a szekálás szívatás majd nyáron épp engem nem engednek soha szabira s ilyenek.
2019. ápr. 20. 15:37
6/9 anonim válasza:
Ebben a szituban amiben vagy szerintem a 2x-es bér viselhető. Legalább több pénzed lesz.
2019. ápr. 20. 16:50
7/9 anonim válasza:
Nálunk a hétköznapi túlóra 1.5x-es szorzóval van, hétvégi 2x-es szorzóval, szóval a 2x-es díjazás elvárható lenne.
2019. ápr. 20. 21:09
8/9 anonim válasza:
Pont itt vagyok, ma megyek melóba.. Mivel pihenő+ünnep ezért háromszoros pénz.. Túlóra ami +100%,valamint ünnep +100% fix pótlék ami +35% tehát 3,35x pénz van. Nálam ezért az 1 napert br 72 900ft jár (az alapom 324.000Ft)
2019. ápr. 21. 05:02
9/9 anonim válasza:
Én is megyke holnap hétfőn (noha nem kéne mennem ) és semmi extrát se kapok majd a sima pénzt kapom és kész
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!