Rendkívüli felmondáshoz ez elég indok?
Így van: felmondás beadása írásban, majd rávenni a felmondási idő eltekintésétől, közös megegyezéssel távozás.
Az, hogy Te találtál egy jobb munkát, abszolút nem indok a rendkívüli felmondásra. És az sem, hogy hogy beszélt Veled - ha erre gondoltál...
Itt megtalálod részletesen az okokat - ez nem az...
Ráadásul aligha hiszem, hogy ha perre kerülne a sor, be tudnád bizonyítani a dolgot. Nem tartom valószínűnek, hogy a 3 munkatársad bíróságon tanúskodna a munkáltató ellen...
Normál felmondással simán elmehetsz (2-es vagyok)
személyhez fűződő jogok...
Amikor a hülye okoskodik...
2,4 vagyok és bocs, kérdező, tegnap - rossz szokásomhoz híven - elfelejtettem belinkelni azt az oldalt, ahol részletesen taglalja a rendkívüli felmondás okait.
Nem a túlóra nem kifizetése sem tartozik ebbe, mert az nem egy olyan szándékos és súlyos kötelezettségszegés, ami miatt a munka folytatása lehetetlenné válik. Meg aztán arra mondhatja esetleg a munkáltató, hogy negyedéves/féléves/éves munkaidő keretben dolgozol, majd kiadja szabadnapban stb.
Ezek mind a rendes felmondás okai lehetnek, de rendkívülié nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!