Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem vesznek fel?

XXNeonSmashXx kérdése:

Miért nem vesznek fel?

Figyelt kérdés

Álláskereső vagyok kb. másfél hónapja. Elsősorban fejlesztői állást keresek (PHP-ban van 1-2 év tapasztalatom), junior szinten vagyok.

Minden nap beadom valahova az önéletrajzomat egész magyarország területén, néha külföldre is, de csak első körös, max 2. körös interjúre jutok el, vagy teszt feladatot adok be. Visszajelzésnek kapom, hogy más jelentkezőkkel folytatják a felvételt, vagy vissza se szólnak.

Ttechnikumi végzettségem van és folyamatban van egy GDF FOKSZ, majd később tervben egy BSc..stb.

Bérigénynek bruttó 500.000 - 600.000 Ft-ot adok meg.

Eddig azt gondoltam, hogy a szakmámban sokkal egyszerűbb az elhelyezkedés.

2022. máj. 1. 19:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Ha eljutsz interjuig, aztan nem teged valasztanak, akkor valszeg szarul szerepelsz az interjukon.
2022. máj. 1. 20:00
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

valószínűleg szart sem tudsz, ha nem sikerül az interjú.

Kéne egy linkedinprofil pár referenciával és referenciamunkával

2022. máj. 1. 20:16
 3/24 anonim ***** válasza:
92%
1-2 év munkatapasztalat nem elég erre a fizetési igényre egyszerű PHP-val, hacsak nem nagyon komoly referencia van arra az 1-2 évre.
2022. máj. 1. 20:28
 4/24 anonim ***** válasza:
85%
Konkrétan mi a technikumi végzettséged?
2022. máj. 1. 20:33
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul kódolsz és rosszul adod magad elő.

Nekem legutóbbi interjún azt mondták rég láttak ilyen randa kódot de mivel barátságos vagyok és nem jöttem zavarba felvettek.

2022. máj. 1. 20:37
 6/24 A kérdező kommentje:

Jólvan, legközelebb alacsonyabb bérsávot adok meg.

Mérnökinformatikus technikumom van.

2022. máj. 1. 20:44
 7/24 anonim ***** válasza:
62%

Mérnökinformatikus technikumom van.

Az milyen?

2022. máj. 1. 20:52
 8/24 anonim ***** válasza:
90%

Van egy szakirányú technikumod, csinálsz mellék egy szakirányú fokszot és bsc-t is akarsz? Miért nem egyből kezdted a bsc-t? Elpazarlod az éveket a semmire.

Amúgy a gdf foksz harmat gyenge. Tudom mert ott végetem a bsc-t. Papíron kívül semmit nem adott. Én önszorgalomból rengeteget tanultam, csináltam egy erős portfoliót hobbi projektekből és így könnyen találtam munkát. De az ottani oktatással semmire se mentem volna.

Tippnek szerintem is vidd lentebb a bérigényed. Ha interjún buksz el akkor ott veled van a gond. A php amúgy se egy jól fizetett irány.

Bővítsd a tudásod mellé más technológiával is. Vállalj el egy alacsonyabb fizetésű pozit ahol jól tudsz fejlődni és onnan menj tovább 1 év múlva már értelmes bérért.

2022. máj. 1. 23:24
 9/24 anonim ***** válasza:
86%
Gyakornoki pozíciókat kéne pályázni inkább, egy reálisabb, bruttó 300-as fizetéssel
2022. máj. 2. 05:17
 10/24 anonim ***** válasza:
90%
Amit leírtál, az alapján nem junior vagy, hanem kezdő. A kettő nem ugyanaz. Junior az, aki már ismeri az adott nyelvet, technológiát, saját kis projektjei vannak, ismeri a kapcsolódó technológiákat, de még csak 1, max 2 év munkatapasztalata van.
2022. máj. 2. 06:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!