Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az emberek miből veszik a...

Az emberek miből veszik a drága házakat?

Figyelt kérdés

Egy budapesti ház am mondjuk kertes ház kisebb kerttel is már 120 millióba kerülnek minimum. Egy panellakás meg 35-40 millióba. De ki akar panellakásban élni egy szukos helyen életünk végéig. Tehát az emberek miből veszik a házakat? Honnan teremtik elő rá a több száz milliót? Mert az hogy én keresek fixen havi nettó 300-400 ezreket gyujthetek életem végééig is akár nagyon kevés. És arányaiban mérve van ennél jóval kevesebb fizetés is. És engem ez nagyon bosszant. Másoknak telik rá aki meg becsületesen ledolgozó a napi 8 órát heti 40 órában meg jó kijön belőle hó végén a fizetésből és stb. Tehát akkor már ott tartunk hogy nem a becsületes munkából lesz az embernek pénze. De akkor miből?

Köszi a válaszokat.

2022. ápr. 11. 08:45
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
54%
egy pár manapság Budapesten röhögve összehoz nettó 1 millió Ft-t havonta és keveset mondtam
2022. ápr. 11. 10:08
 12/39 anonim ***** válasza:
97%

11,komolyan? :Dd

Tudom en leszek az alulértékelt akarki, de mindketten diplomások vagyunk es kettonk nettoja jobb honapokban kb 700e. Nekunk nem kell fizetni ugyan lakhatast,de meg igyis evtizedek lenne minden megszoritassal,hogy hazat vagy lakast vegyunk…

2022. ápr. 11. 11:05
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Az átlag ingatlanok nem 150 milliosak. Azok még manapság is a jobb módú embereknek elérhetők. Te 300-400 ezres fizetéssel egyedül reálisan a 40-50 millió alatti kategóriában keresgélj. Pláne, hogy egyedül minek a kertes ház? Ha meg nem egyedül vagy akkor nem is egyedül kell összerakni.

Mi például budapesti önálló családi házban lakunk viszonylag nagy kerttel de cserében az állapota felujitando. Ehhez is kellett rengeteg spórolás, hitel és családi segítség.

2022. ápr. 11. 11:05
 14/39 anonim ***** válasza:
97%
mai társadalommal az a baj, hogy mindenki azt hiszi hogy multimilliomos lehet és neki elérhetőek ezek a dolgok. Keresgélj inkább a saját pénztárcád körül
2022. ápr. 11. 11:18
 15/39 anonim ***** válasza:
36%

"mindketten diplomások vagyunk es kettonk nettoja jobb honapokban kb 700e"

Valamit akkor baromi rosszul csináltok, vagy büfészakos a diplomátok.

A feleségem részmunkaidőben dolgozik, mégis összehozunk ketten nettó 700-at.

2022. ápr. 11. 11:26
 16/39 anonim ***** válasza:
Általában, aki ilyen színvonalú házat vesz, annak van is valamije, értékesebb budai lakás stb, így lényegáben megússza kevesebből.
2022. ápr. 11. 12:11
 17/39 anonim ***** válasza:
27%
nettó 700e Ft két diplomásnak borzalmasan alacsony, mit csináltok? én 2 év tapasztalattal egyedül többet keresek ennél
2022. ápr. 11. 12:26
 18/39 anonim ***** válasza:
60%
Mi is többet keresünk a feleségemmel, pedig O nem is dolgozik
2022. ápr. 11. 12:28
 19/39 anonim ***** válasza:
72%
nettó 1 millió egy párnak Budapesten az teljesen reális egyetértek.
2022. ápr. 11. 12:43
 20/39 anonim ***** válasza:
91%
Ti mégis mit dolgoztok?
2022. ápr. 11. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!