Azok a gazdag emberek, akik a drága kocsikban ülnek azok mivel foglalkoznak? 17/F
Mivel ők nem dolgoznak, hanem dolgoztatnak!
Mi számít drágának? Van akinek egy 1-es vagy 3-as BMW is drága, másnak meg egy 7-es számít annak.
Alkalmazott vagyok, drága kocsiban ülök, és néha telefonálok is közben (bár nem munka ügyben).
Nem kell túlmisztifikálni, nem csak a politikusok és vállalat igazgatók járnak kicsit is drágább kocsival, persze kétségkívül nem az S classe kategóriára gondolok.
Értem, az a drága, amit alkalmazotti fizetésből nem tudsz megvenni... Nos a magyar átlag bérből gyakorlatilag bármelyik új autó a megvásárolhatatlan kategóriába esik, gondolom azért nem egy jobban felszerelt új Ford Focusra gondolt a kérdező...
Miért? Mennyi egy alkalmazotti fizetés? Az megvan, hogy vannak 150 nettóval alkalmazottak (ők nem nagyon fognak semmilyen új kocsit venni) meg 800 ezerrel (mérnökök között ez elérhető anélkül, hogy valami extra managerek vagy cégtulajok lennének), ők ha erre költenek, akkor egy 10+ millás verda sem elérhetetlen (nekem is van kollégám, aki 10 millás kocsival jár, de egy kevesebb, mint 30nm-es albérletben lakik, egyszerűen neki az a fontosabb)
Cégvezető....
Apámnak is egész nap a fülén van a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!