Miert erzem ugy hogy "tul jok" nekem a draga dolgok?
Az élet nagy problémái.
Egyébként nem, nem éreztem még így, mert ha esetleg bejön egy kis plusz pénz, akkor sem kezdek el meggondolatlanul vásárolgatni mindenféle drága cuccot.
Csak hogy a Te példádnál maradjak, nekem tökéletesen megfelel a középkategóriás Dell laptopomon is, és ha megtehetném, akkor sem cserélném le MacBook Pro-ra, mert egyszerűen nincs rá szükségem.
Hát én még nem tartok ott, hogy bejöttek az anyagiak, de mivel szüleim támogatják a tanulmányaimat, ezért az egyetemmel és mellette megkeresett pénzemet összegyűjtve tudok vásárolni olyan dolgokat, amik, úgymond túl jók egy egyszerű parasztnak.
Most tervezek Macbookra váltani középkategóriás, 2 éves Dellről. Vagány a világító almalogó, mit csináljak, nekem tetszik, és hajlandó vagyok kifizetni érte 400-ret, amiből más 4 hónapig él. Ez van :D
Forogjatok a saját levetekben, de én hajlandó vagyok fizetni az érzésért is, amit egy almalogós gép birtoklása és használata nyújt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!