Érdemes most a közigazgatásba váltani? Többi lent..
Figyelt kérdés
Mit gondoltok érdemes a közigbe váltani (választások, háború)? Mindig kockázatos a váltás, de most én is elbizonytalanodtam, hogy egy viszonylag biztos mh-ről(most hogy a covid háttérbe szorult, de érintette sajnos) pont most szeretnék váltani? Ki mit gondol? Teljesen más terület, más munkakör. Egyéb adalék :nincs hétvégi munka, több idő a családdal, nincs anyagi felelosseg,rövidebb családbarátabb munkaidő.Vannak olyan területek ahova nehéz bejutni még végzettséggel is es nem dobálják a munkát minden héten utánunk, ennek tudatában (is) kérdezem ki mit tenne.2022. márc. 13. 10:47
51/59 A kérdező kommentje:
Ja es még vmi:máshol is nagyjából ilyen bérek vannak kivéve multi, de ott még korulmenyesebb a munkamenet, nem vonz jelen pillanatban. Irodai munkát szeretnék. Röviden ennyi.
2022. márc. 14. 07:58
52/59 anonim válasza:
Nem érdemes. Én közigazgatás-szervező szakon vagyok végzős, de inkább elmegyek a foodpandához futárnak, minthogy abba a nyomorult közigazgatásba menjek
53/59 anonim válasza:
A munkaidő meg egyáltalán nem olyan jó. Pénteken lehet hogy hamarabb végzel, de cserébe hétköznap bent kell lenni 10 órákat
54/59 anonim válasza:
Melyik kozig helyen kell 10 órát bent lenni?
55/59 anonim válasza:
Önkormányzatokat kivéve kb mindenhol
9 és fél órát pontosabban
Napi 9 óra a munkaidő, plusz a fél óra ebédszünetet is le kell dolgozni
56/59 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. 8,5 pénteken 6.
2022. máj. 28. 18:09
57/59 A kérdező kommentje:
Multiknal van ez a 9 órás dolog.
2022. máj. 28. 18:10
58/59 anonim válasza:
Ismerek egy mérnököt, multinál dolgozik, délután 1-kor már otthon van.. Rugalmas a munkaideje, csak a törzsidőben kell bent lennie.
59/59 anonim válasza:
Közigazgatásból nem fogsz bélszínt enni meg Hummerral járni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!