Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes most a közigazgatásba...

Érdemes most a közigazgatásba váltani? Többi lent..

Figyelt kérdés
Mit gondoltok érdemes a közigbe váltani (választások, háború)? Mindig kockázatos a váltás, de most én is elbizonytalanodtam, hogy egy viszonylag biztos mh-ről(most hogy a covid háttérbe szorult, de érintette sajnos) pont most szeretnék váltani? Ki mit gondol? Teljesen más terület, más munkakör. Egyéb adalék :nincs hétvégi munka, több idő a családdal, nincs anyagi felelosseg,rövidebb családbarátabb munkaidő.Vannak olyan területek ahova nehéz bejutni még végzettséggel is es nem dobálják a munkát minden héten utánunk, ennek tudatában (is) kérdezem ki mit tenne.

#váltás #közigazgatás #Menjek vagy maradjak
2022. márc. 13. 10:47
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
Egyáltalán hogy veszed a bátorságot hogy minosítsd a kozszferaban dolgozókat? Ki vagy te? A legelején kértem ne menjünk el ebbe az irányba! Dolgoztam versenyszferaban es már akkor sem volt túl emberi.. Nyilván most sem zártam ki en most konkrétan arról beszéltem ahova mehettem volna de a sok túlóra miatt nem kértem belőle.
2022. márc. 13. 21:31
 42/59 A kérdező kommentje:
A sok nalad nem tudom mit jelent. Annyit kerestem amiből tudtam fedezni a kiadásokat es még nyaralni is tudtunk, eltenni, stb. De nyilván olyan sokat nem keresem mint te. Xd
2022. márc. 13. 21:33
 43/59 anonim ***** válasza:
26%
#40: Pont erről beszéltem, te elképzelted, hogy a versenyszférában összeverődik a sok ostova, kötekedő ember. Ellenben a közszférában nem. Nem akarlak még jobban elkeseríteni, de pont az közszféra alja az a szint, ahol az untakozó Mariskák tudnak igazán klikkesedni és gyűlölködni. Csak ismételni tudom magam, általános bullshit-eket puffogtatsz, amikkel csak a saját álláspontodat erősíted. Valójában nem is kérdést írtál ki, csak megerősítést vártál volna, hogy a sz/rabb út is jó lesz neked. Nem ezt kaptad, ezért beleállsz, minden olyan válaszba, ami neked nem tetszik. De nem baj, menj közszférába, ahogy írtam, ez a mentalitás pont oda való. Csak után ne sírj, hogy ott sem találod majd a helyed.
2022. márc. 13. 21:42
 44/59 A kérdező kommentje:
Nem, nem arra gondoltam.Hanem amit most csinálok stresszes az okoskodó embereket naphosszat meggyőzni hogy en vagyok a szakember es nem ők. Rosszul fogalmaztam.
2022. márc. 13. 21:50
 45/59 A kérdező kommentje:
Lehet, nem tudom, elkepzelheto, onnan vszinuleg fejvesztve menekülnek. Most nem vagyok osszezarva unatkozó Mariskakkal szerencsére, ami azért valljuk be, nagy előny.
2022. márc. 13. 21:52
 46/59 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy az a szar/abb út? Kétlem, hogy unatkoznanak szerintem van munka bőven de ezt passzolom meg nincs pontos információ. Szerintem sokan küzdenek ezzel a problémával, hogy váltsanak/ne valtsanak a mostani helyzetben. Semmi bajom nincs a versenyszferaval egyébként, oda akartam menni, de jött egy másik lehetőség ezért a dilemma. Ahova tudnék menni es otthon vagyok az a terület már annyira nem érdekel mert akkor továbbra is engem oktatnanak az emberek igaz rövidebb midoben, de még korulmenyesebb mkorben amit most per pillanat nem szeretnék.
2022. márc. 13. 21:57
 47/59 A kérdező kommentje:
En nem beszeltem közszfera aljaról. Mármint nem írtam pontos helyet.
2022. márc. 13. 22:01
 48/59 anonim ***** válasza:

#44: De ha te olyan jó szakember vagy, csak éppen szar helyen vagy, akkor miért nem a szakértelmedhez méltó, jó helyet keresel jó pénzt, ahelyett, hogy eltemetnéd magad a közszféra mocsarában?

De legalább már beismered, hogy csak általánosításokat puffogtatsz.

2022. márc. 13. 22:12
 49/59 anonim ***** válasza:
49-as, akadjál már le a kérdezőrúl, mert NEM a közszféra, versenyszféra a kérdés. (én már válaszoltam neki)
2022. márc. 13. 23:11
 50/59 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire vok jó szakember mi a turistákra építettünk, es most megint az a helyzet hogy nem vszinu hogy jönni fognak. Kérdésre a válasz :váltani szeretnék más más mkorbe, mas területre mert ez nem túl csaladbarat. Illetve nem innen mennek nyugdíjba.
2022. márc. 14. 07:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!