Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes az államigazgatásban...

Érdemes az államigazgatásban elhelyezkedni, ha nagyon erős hatalomvágyam van?

Figyelt kérdés

2021. nov. 5. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább börtönőr legyél.
2021. nov. 5. 20:51
 2/10 A kérdező kommentje:

Azért többre akarom vinni, mint hogy egy egyszerű smasszer legyek.

Georgij Malenkov a példaképem

2021. nov. 6. 04:12
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Sztem a gyarnal tovabb nem jutsz, de sok sikert, majd irj 5 ev mulva h mivan
2021. nov. 6. 05:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha meglenne a hatalmam hozza, kivégeztethetnék mindenkit, aki beszól..
2021. nov. 6. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Az ertelmi kepessegeid alapjan max egy bolcsodebe tudnal kitunni a hatalomvagyaddal :)
2021. nov. 6. 13:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudhatsz te semmit az értelmi képességeimről
2021. nov. 6. 14:38
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is nagyon erős hatalomvágyam van és hozzád hasonlóan gondolkozok, de ezt sajnos ebben a mai világban nem lehet kiélni semmilyen törvényes módon. Elfolytani nem tudom, börtönbe menni pedig nem akarok, ezért az az egy választásom maradt, hogy csalódott leszek a valóra soha nem váló álmaim miatt egész életemben. Ilyenkor a legtöbben pszichológust szoktak ajánlgatni, de rajtam már nem lehet segíteni.

A kérdésedre válaszolva: nem fogod tudni a hatalomvágyadat az államigazgatásban kiélni. Ott is lesznek feletteseid és nagyon fontos ügyekbe valószínűleg nem lesz semmi beleszólásod.

2021. nov. 6. 15:33
 8/10 anonim ***** válasza:
43%
Vagy menj rendőrnek az ugy látom az iq megvan hozzá
2021. nov. 7. 11:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Ha a jó kis 50-es években élnénk, beléptem volna az ÁVH-ba
2021. nov. 7. 14:08
 10/10 Andrey7711 válasza:
Ha egy sérültlelkű, aljas és lusta egoista vagy, aki dolgozni képtelen de az intrikálásban tehetséges, akkor az állami szféra neked a legjobb hely lesz. Ha nem ilyen vagy, akkor kerüld el nagyívben.
2022. nov. 26. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!