Erős angol nyelvtudással nem tálalok állást?
Figyelt kérdés
Diplomám van róla, emelt érettségim, nyelvvizsgám. Szó szerint minden papír ami csak lehet, és tényleg folyékonyan beszélem a nyelvet. Állandóan azt hallgatom hogy "ha így tudnék angolul mint te, én már milliomos lennék". Én azonban már hónapok óta kutatom a profession.hu-t, mindenhova beküldöm az önéletrajzom mégsem tálalok állást. Velem van a baj, vagy mindenki más nem érti, hogy nem olyan egyszerű az élet angol nyelvtudással sem?
23/L
2020. szept. 20. 22:25
1/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen munkakört akarsz betölteni ezzel.
2/8 anonim válasza:
Ne viccelj már, hogy az a legfontosabb, legeladhatóbb tulajdonságod, azért várod, hogy kapkodjanak utánad, mert szuperjól tudsz angolul. Komolyan? Van diplomád, emelt érettségid (ami nem tudom miért lényeges) meg 1db nyelvvizsád és ezért kellene a munkáltatóknak kapkodniuk utánad? Mégis milyen munkakörben akarsz elhelyezkedni? Mert erről az apróságról nem írtál. Mennyi év tapasztalotod van abban, amiben el akarsz helyezkedni? 23 éves diplomásként olyan sok év tapasztaltod nem lehet. Szerinted te vagy az egyetlen az országban, aki folyékonyan beszél angolul és van diplomája?
4/8 anonim válasza:
Azert az allaskereses nem ket het, legyen akarmilyen papirod. Plane manapsag, ahol kb egyik ceg sem tudja mi lesz par het mulva.
5/8 anonim válasza:
Kemény leszek, ne haragudj...Az, hogy folyékonyan tudsz angolul, az semmi. Az alap. Érdened is kell valamihez, amit aztán el tudsz majd adni a piacon, akár angolul is.De önmagában az angoltudás nem sokat ér. Kis túlzással, az összes kis pöcs tini keni vágja az angolt, annyit lógnak a neten.
7/8 anonim válasza:
Hát nem tudom, ismerek egy kiscsávót aki gyk folyékonyan beszél japánul az animebuzulásnak hála, tagja valami anime klubnak is ami viszont brit eredetű, úgyhogy folyékony angol is kinőtt nála, hogy azokkal tudjon csevegni. Marha gyorsan tanulnak, ha van motiváció.
8/8 anonim válasza:
Onmagaban a nyelv, ha nem tanitod vagy nem tolmacs vagy, keves.
A szakmai tapasztalat a prio, az angol pedig alap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!