Mihez kezdjek magammal? Magyarországon élek és nincs nettó félmilliós fizetésem. Most akkor költözzek el az országból vagy keressek másodállást?
Figyelt kérdés
tegnap 17:50
1/20 anonim válasza:
Mashol lehet h lesz de sokkal kevesebb marad ho vegen
2/20 anonim válasza:
Nem feltétele a magyarországi tartózkodásnak, hogy legalább nettó félmilliós fizetésed legyen, úgyhogy nem kell elköltöznöd.
3/20 anonim válasza:
Keress másodállást. Ez a hazád, ezt a nyelvet beszéled. Németeknél csak a rabszolgamunka marad, amit bár megfizetnek, nagytotálban nem lesz jobb az életed.
4/20 anonim válasza:
Ha nettó félmilliós nincs akkor nettó egymillióst keress.
5/20 anonim válasza:
Tanulj olyat amit megfizetnek. Aztán válts munkahelyet, ahol fizetnek félmillió felett.
6/20 anonim válasza:
Kva sokat kell tanulni és utána még kva sokat kell dolgozni ahhoz, hogy ilyen fizetést kapj.
Ha ez nem tetszik akkor minimálbéres maradsz örökre
7/20 A kérdező kommentje:
5-ös azzal már próbálkoztam, 2 évig jártam esti iskolába, majd utána mivel pályakezdő voltam csak olyan helyre vettek fel ahol nagyon alacsony volt a fizetés, a kollégák meg megkeseredett idős emberek voltak akiknek szintén nagyon keveset kerestek
tegnap 18:36
8/20 anonim válasza:
#7 2 év tanulás semmi
Én 7 évig voltam az egyetemen (volt benne sok csúszás, depresszió, sokszor voltam az árok szélén de sosem adtam fel) aztán utána lett egy 400 ezres kezdő fizetésem ami 10 év kemény munka után mostmár 800 ezer.
9/20 A kérdező kommentje:
8-as na látod pont ez a baj ezzel az országgal, csak 10 év után lett 800 ezres fizetésed és nem pedig alapból ez volt a kezdő fizetésed
tegnap 18:54
10/20 anonim válasza:
Ha mindenkinek 800 ezer lenne a kezdő fizetése, akkor a vàsàrlóereje kb pont annyit érne mint most 210.000Ft. Ezzel remélem tisztàba vagy.
A jó fizetés az csak valamihez viszonyítva jó. Azok viszonyítva akik rosszul keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!