Miért van az, hogy nagyon rövid idő alatt unok meg szakmákat?
Már a középiskola alatt amikor nyári munkákat vállaltam akkor is ilyen voltam. 2 hónapig dolgoztam tisztességesen, aztán augusztusban már csak azt lestem, hogy hogyan tudok kummantani.
Le érettségiztem. Elvégeztem egy szakács tanfolyamot. Dolgoztam benne 1 évig és meguntam, váltanom kellett. Ezután elvégeztem a mentőápolóit. Eleinte még szerettem is, aztán most benne dolgozok 3 éve (jelenleg is itt tartok) és úgy érzem most, hogy ebbe is beleuntam és megint váltanom kell.
Miért van ez a beleunok dolog nálam folyamatosan? Nagyon demotiváló. Más kitanul egy szakmát és van jövedelme, családja, én meg még mindig ott tartok, hogy sehol, mert hiába van jövedelmem, ha nincs előttem jövőkép.
Nem is érzem azt, hogy mi lenne az a szakma amiben meg tudnám állni huzamosabb ideig a helyem. Most a kamionozáson gondolkodom, dehát akkor meg annak a terveknek lőttek, hogy majd családom legyen.
#1 A szakács tanfolyamot azért végeztem el, mert kellett gyorsan egy végzettség és pénz.
A mentőzést viszont mindig is szerettem volna, ezért is nem értem, hogy hogyan tudtam beleunni. Az elején annyira lelkes voltam pedig. Még annyit nem írtam le, hogy jártam 3 évet egyetemre is mentőtisztire, de teljesen leszívott, úgyhogy ott hagytam (pár hónapja), ki is kellett fizetnem közel 2 milliót az államnak emiatt. Az egyetemre a szüleim vettek rá, én megelégedtem volna azzal is, ha csak mentőápoló maradok, soha nem éreztem azt, hogy bennem van egy diploma, de folyamatosan kaptam az ívet, hogy de kell az, mert nem mindegy mennyi pénzért fogok dolgozni. Nyilván nem tartottak fegyvert a fejemhez, hogy adjam be a jelentkezést, csak mivel nagyon lelkes voltam így jólvan mondom egye fene, megcsinálom a tisztit. Aztán egy darabig szép is volt, meg jó is amíg be nem jött az oxyológia. Ott sokaltam be és az volt a pont amikor úgy éreztem beleuntam a mentőzésbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!