Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes most a közigazgatásba...

Érdemes most a közigazgatásba váltani? Többi lent..

Figyelt kérdés
Mit gondoltok érdemes a közigbe váltani (választások, háború)? Mindig kockázatos a váltás, de most én is elbizonytalanodtam, hogy egy viszonylag biztos mh-ről(most hogy a covid háttérbe szorult, de érintette sajnos) pont most szeretnék váltani? Ki mit gondol? Teljesen más terület, más munkakör. Egyéb adalék :nincs hétvégi munka, több idő a családdal, nincs anyagi felelosseg,rövidebb családbarátabb munkaidő.Vannak olyan területek ahova nehéz bejutni még végzettséggel is es nem dobálják a munkát minden héten utánunk, ennek tudatában (is) kérdezem ki mit tenne.

#váltás #közigazgatás #Menjek vagy maradjak
2022. márc. 13. 10:47
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
89%
Létfentartásra csak saját ingatlannal elég a fizetès, albérlettel saját véleményem szerint èdes kevés lesz.
2022. márc. 13. 11:46
 12/59 A kérdező kommentje:
Az anyagiak más kérdés azt egyelőre passzolom, arra irányult a kérdésem fő vonala hogy választások előtt jó ötlet e váltani a közigbe irodai munkára v nem érdemes mert brigádok fognak lecserelődni..
2022. márc. 13. 11:57
 13/59 A kérdező kommentje:
Nem valószínű hogy a mostaninál több lesz a fizu. Legfeljebb más feltételek lesznek pl. rövidebb midő.
2022. márc. 13. 12:02
 14/59 anonim ***** válasza:
58%

multinál vagyok, a túlórát és a hétvégi munkát hírből sem ismerem, irodába hébe-hóba járok be, a munkaidő viszonylag rugalmas, 7 számjegyű a bruttó alapbérem

nem a versenyszférával van itt a baj, kérdező, hanem azzal, hogy rossz a munkahelyed / munkaköröd

mihez értesz? miféle cég ez?

2022. márc. 13. 12:04
 15/59 anonim ***** válasza:
30%
Én semmi pénzért nem mennék, de úgy látom, te olyan típus vagy, akinek az a langyos fos jó lesz.
2022. márc. 13. 12:04
 16/59 A kérdező kommentje:
Megindokolnad miert nrm, vagy csak sértegetni jöttél?
2022. márc. 13. 12:12
 17/59 A kérdező kommentje:
Te vszinuleg meg olyan akinek vagy még nincs családja es fogalmad sincs milyen amikor este érsz haza a munkanapjaidon, hétvégén is dolgozol, stb.. Uh ha már a langyos fosnal tartunk akkor inkább az, bar olvasd el még egyszer a kérdést, ugy látom nrm sikerült értelmezni. Kösz.
2022. márc. 13. 12:14
 18/59 A kérdező kommentje:
Ezerrel írtam, hogy nekem.. Aki diplomás, jó a nyelvtudasa nyilván jobban válogathat de betanított multis irodai munkára nem fognak br 300-nal többet fizetni, es ami lett volna ott a 9 órán túl kellett volna túlórázni.
2022. márc. 13. 12:17
 19/59 A kérdező kommentje:
Jav. Ezért
2022. márc. 13. 12:20
 20/59 anonim ***** válasza:
29%

15 vagyok, van két gyerekem és egy kényelmes nyolcórás munkahelyem a versenyszférában, elég jó fizetésért. Nem sok esélyt látok rá, hogy valha is olyan motiválatlan és lusta legyek, hogy ne akarjak a munkámban fejlődni (úgy nevezett karrier), vagy hogy olyan hülye legyek, hogy azt gondoljam, hogy a karrier egyenlő a túlórázással. A tapasztalatom pont az ellenkezőjét mutatja, minél magasabbra jutok, annál rugalmasabb a munkám (lokálisan és időben is).

Mindezek alapján gondolom, hogy neked pont jó az a langyos fos, aki a közszférában van, nem fog gondot okozni, hogy napi ezer ugyanolyan nyomtatványt kitölts és pénteken délben kiessen a kezedből a toll.

Te értékelted magad ennyire, akkor meg mit duzzogsz?

2022. márc. 13. 12:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!