Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes most a közigazgatásba...

Érdemes most a közigazgatásba váltani? Többi lent..

Figyelt kérdés
Mit gondoltok érdemes a közigbe váltani (választások, háború)? Mindig kockázatos a váltás, de most én is elbizonytalanodtam, hogy egy viszonylag biztos mh-ről(most hogy a covid háttérbe szorult, de érintette sajnos) pont most szeretnék váltani? Ki mit gondol? Teljesen más terület, más munkakör. Egyéb adalék :nincs hétvégi munka, több idő a családdal, nincs anyagi felelosseg,rövidebb családbarátabb munkaidő.Vannak olyan területek ahova nehéz bejutni még végzettséggel is es nem dobálják a munkát minden héten utánunk, ennek tudatában (is) kérdezem ki mit tenne.

#váltás #közigazgatás #Menjek vagy maradjak
2022. márc. 13. 10:47
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:
Látszik hogy nem olvastad el a nyitó hozzaszólast, sebaj be tudod pótolni es akkor rajossz, hogy sajnos nem tartanak el..
2022. márc. 13. 19:21
 32/59 anonim ***** válasza:

Te egy álomvilágban élsz, de tényleg...

2022. márc. 13. 19:45
 33/59 A kérdező kommentje:
Ha te mondod..
2022. márc. 13. 20:06
 34/59 anonim ***** válasza:
Mi ezen az álomvilág? Aki akar, az feljődik. Aki nem akar, az meg elmegy közszolgnak éhbérért, de boldog hogy pénteken előbb végez mint a többi “hülye”, akik ötszörannyit keresnek. És nem kell a gyerekekkel takarózni, nekem is van, mégis egyetemre járok levelezőn meg évente szerzek valami új certit vagy pályázom magsabb poziba.
2022. márc. 13. 20:19
 35/59 A kérdező kommentje:
Nem takarozom a gyerekkel, en tőle függetlenül nem akartam volna egyetemet sem fősulit végezni. Igaza volt az egyik hozzaszolonak nem vagyok motivált es akkor mi van? Lehet hogy ki is egtem, ezért is valtanek.
2022. márc. 13. 20:33
 36/59 A kérdező kommentje:
Relatív az éhbér, nyilván kevesebbert nem szívesen váltok az frusztralna még akkor is ha most a midő számomra már néha elviselhetetlen.
2022. márc. 13. 20:35
 37/59 A kérdező kommentje:
Max. asszem divatos néven hívott FOSZK-ot, de azzal megint nem keresek sokkal többet mint most.
2022. márc. 13. 20:38
 38/59 A kérdező kommentje:
Jav. Keresnék
2022. márc. 13. 20:41
 39/59 anonim ***** válasza:
0%

#34: Ha a kérdés nekem szólt: A kérdező felállít két végletet. Az egyik a versenyszféra, amiben sokat lehet keresni (nyilván ős sose keresett sokat), de cserébe túlórázni kell ingyen, kizsigerelnek és nem jut időd másra. Ellenben ott a közszféra, ami láblógatás, ingyenpénz gyakorlatilag stressz és érdemi megterhelés nélkül. Igazából mindkettő a netről összeollózott általánosítások felgyűjtése.

Az nem elképzelhető, hogy jól képzett, a szakmájában jól teljesítő és szoft skillekben is helytálló munkavállalóként lehet jól keresni versenyszférában a megálmodott negatívumok nélkül. Ahogy az sem létezik, hogy az általános létszámhiány, technikai/technológiai elmaradottság, és pont az ilyen mentalitású emberek gyűjtőhelyeként a közszféra is lehet egy lélekölő kizsigerelő terület

2022. márc. 13. 20:57
 40/59 A kérdező kommentje:
Te most hazudozol? Ki a franc mondta hogy a lábamat akarom logatni? Ingyenpenz? Na menj te a búsba! A stressz stimmel mert nem akarom ostoba, kötekedő emberek okoskodasat hallgatni ha nem gond ami igen megterhelo.
2022. márc. 13. 21:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!