NKE-s diplomával érdemes elkezdenem közigazgatásban dolgozni vagy jobban járnék ha egyből elmennék valami gyári betanított munkára?
NKE-s voltam. Ne menj el gyártósori munkára. Dolgoztam közigazgatásban de a fizu miatt nem volt jó így eljöttem közben elkezdtem egy másik szakot és felvettek versenyszféraba.
Elmondom neked hogy tetszett nekik a köziges tapasztalatom ugyanis ott egy feszesebb rendszer van amit tökéletesen fel tudsz használni a versenyszféra hiányosságainak kitöltésére.
27N
Amúgy meg 2es. Mi az hogy seggnyalo egyetem?
Már bocsánat de van fogalmad róla hogy a közigazgatásra szükség van nagyon is? Ha az nincs vagy összeomlik akkor te se fogsz tudni magaddal mit kezdeni. Szeretem nagyon az ilyen embereket akiknek fogalmuk sincs mi az a közigazgatás valójában csak a politikat keverik bele. Ha egy államban nincs közigazgatás vagy szétesik akkor az államnak is vége. És igen kell hogy tanuld atlasd....
27N
Úristen ötös!
Soha az életben nem jött szóba a politika vagy hogy ki mit gondol erről a témáról. Látszik hogy neked közöd nincs hozzá és nem tudod miről van szo. Rohadt nagyot tévedsz de látom nem vagy nyitott szóval felesleges itt erősködni😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!