Érdemes most a közigazgatásba váltani? Többi lent..
Figyelt kérdés
Mit gondoltok érdemes a közigbe váltani (választások, háború)? Mindig kockázatos a váltás, de most én is elbizonytalanodtam, hogy egy viszonylag biztos mh-ről(most hogy a covid háttérbe szorult, de érintette sajnos) pont most szeretnék váltani? Ki mit gondol? Teljesen más terület, más munkakör. Egyéb adalék :nincs hétvégi munka, több idő a családdal, nincs anyagi felelosseg,rövidebb családbarátabb munkaidő.Vannak olyan területek ahova nehéz bejutni még végzettséggel is es nem dobálják a munkát minden héten utánunk, ennek tudatában (is) kérdezem ki mit tenne.2022. márc. 13. 10:47
21/59 A kérdező kommentje:
Pont leszarom a te véleményed ezutan azért köszi a fos kommented. Csa.
2022. márc. 13. 12:48
22/59 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy a karrier egyenlő a tuloraval egyébként? Xd Miért krll mindenkinek motivaltnak lenni nem értem vki megelegszik azzal is ha időben otthon van es tud vacsit készíteni v hétvégén el tud menni vhova esetleg leul kicsit tanulni a gyerekkel. Szóval azért mert te ilyen uberfranko ember vagy nem biztos hogy mindenki ezt csinálja es ez az igénye egyébként pont jó lenne ha mar délben kiesne a toll a kezemből, nem is rossz. :)
2022. márc. 13. 12:51
23/59 anonim válasza:
Valóban nehéz. Előfordulhat, hogy a költségvetés terheinek csökkentése érdekében a közszférában lesz létszámcsökkentés, ha téged nem küldenek el, előfordulhat, hogy a kieső személyek munkáját is neked kell majd elvégezni. Ami nehezíti, hogy úgy tudom a legtöbb helyen 6 hónap a próbaidő. Tényleg számíthat, milyen pozíció, milyen területen. De, ha van stabil anyagi háttér, akkor lépj. Ugyanakkor fontos tudni, hogy a közigben is van túlóra, ott is vannak határidők. Ezért se mind1, hogy milyen beosztás.
24/59 A kérdező kommentje:
Mindig is irigyeltem az ilyen sikeres embereket mesélj még es tatott szájjal olvasom. Viszont rühellem ha vki lenezi a másikat azért mert másképp tesz v nem tesz uh köszönöm az eddigi építő kommenteket sejtettem hogy megjelenik majd egy két multis uberfasza kisgyerek.
2022. márc. 13. 12:54
25/59 A kérdező kommentje:
Tényleg sikerült értelmezni a kérdést v megelegszel annyival hogy multinál dolgozol es jó a fizud? :) Ha tudsz válaszolni a kérdésemre van vmi építő gondolatod azt azért szívesen elolvasom. Nem duzzogok csak felidegesít ha vki pökhendi stílusban nyomja es fikazza a kozigben dolgozókat.
2022. márc. 13. 12:56
26/59 A kérdező kommentje:
23-as iroda, igazságügyi alk. biztos nem kevés a munka, de ha van is túlóra akkor sem a 9 re kell kettőt még rahúzni.
2022. márc. 13. 13:08
27/59 anonim válasza:
Az ilyen Marikákat nem cserélik kormànyvàltáskor, nincs miért aggódnod.
28/59 A kérdező kommentje:
Utolsó :Köszönöm, így mar nyugodt vok.
2022. márc. 13. 17:18
29/59 anonim válasza:
Nem számít a pénz, nem számít a munka, nem kell jövőkép, nem számít semmi, akkor mégis minek akarsz egyáltalán dolgozni?
Eltart valaki gondolom most is, fejd tovább azt.
De hogy másik megközelítésben is válaszoljak: Nem, nem fognak egy mezei ügyintézőt, "közkatonát" lapátra tenni választások után. Hacsak nem áll bele nagyon nyíltan az aktuálpolitikába a mindennapokban.
30/59 A kérdező kommentje:
Sajnos számít a pénz, de most az idő is. Te ezeket hol olvasod?? Bárcsak eltartana.. :) Okostojás nem munkanélküli vok.. Váltani szeretnék. Milyen jovokep ne rohogtess en már annak örülök ha néha el tudok menni a gyerekert v együtt tanulunk. Képzés meg egyelőre álom. A mai rabszolgamunkas anyukakat kerdezd.
2022. márc. 13. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!