Megéri munkahelyet váltanom netto 90ért többért, ha a mostani full nyugis?
"Mindegy, én kiszálltam, a ti fajtátokon tényleg nem lehet segíteni."
Az ilyen félanalfabétákkal, mint te vagy a másik, valóban kár vitatkozni. Olyan, mint galambbal sakkozni. Megfigyelhető a Dunning-Kruger hatás nálatok. Nem is lenne értelme folytatni ezt a "vitát", úgyis csak beokádnál valami baromságot újra, ami szintén azt bizonyítaná, hogy továbbra sem tudsz egy szöveget sem értelmezni, mégis annyira nagyra tartod magad, nekem meg újra le kellene írnom, mennyire szerencsétlen kretén, aki ilyen mentalitással bír, annak meg megintcsak nem lenne sok értelme, mert újra emelnéd a tétet, és még nagyobb gyökérséget hánynál ide. Szóval részemről van lezárva a téma, te még folytatnád valójában, csak már elfogytak az "érveid", ezért inkább úgy teszel, mintha okosan kiszállnál, csak hàt nem vagy okos, így nem jön be ez a trükk. 🤡 Az okossàgodat már minimum három kommenttel ezelőtt eljátszottad, amikor először kezdted el habzó szájjal verni magad, és nem bírtál felfogni egy kommentet, meg hogy mire volt kíváncsi a kérdező és miért tette fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!