Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri munkahelyet váltanom...

Megéri munkahelyet váltanom netto 90ért többért, ha a mostani full nyugis?

Figyelt kérdés
Van 1 millió tartalékom, és az a havi 90 úgye elég arra, hogy előrébb jussak. Hogy gondoljátok?
2022. febr. 14. 21:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 A kérdező kommentje:
Te meg fingós vagy utolsó.
2022. febr. 16. 17:58
 52/75 anonim ***** válasza:
16%

"Nem, nem azért vagy buta, mert másképpen gazdálkodsz, hanem mert fogalmad sincs az életről, ennek ellenére úgy adod elő magad, mintha mindenkinél okosabb lennél."

Mert te aztán hú mekkora okos vagy. 🤡 Te is úgy vered itt magad, mintha a te végbeledből lett volna kisz.rva a spanyol viasz.

"nem neveltelél gyereket és szembesültél ennek a költségeivel,"

Értelmes ember akkor vállal gyereket, amikor képes felnevelni rendesen, mert meg tud neki adni mindent, és annyit vállal, amennyit fel tud.

"Úgy nézel hülyének mindenkit, hogy a felnőtt élet töredékét nem tapasztaltad még meg. Ezért vagy buta ember."

Tudod pont a buták tapasztalnak meg olyan dolgokat, amit amúgy normális értelmes ember, aki ésszel él nem tapasztal, mert előre gondolkodik, ezért nem cseszik ki magàval a sz.r helyzetekkel. Ha te ennyire vered magad, hogy így a gyerek meg úgy mennyi költség, akkor neked nem kellett volna gyerek. A pofám szégyellném, ha a gyerekre szükséges költségekkel kellene bármikor is érvelnem. Szégyeld inkább magad.

2022. febr. 16. 19:08
 53/75 anonim ***** válasza:
31%
A fogalmazásodból, meg ebből a túlhasznált bohócos hangulatjelből is látszik, hogy kb. 16 éves vagy. Írd a leckét, mert holnap isi :)
2022. febr. 16. 19:58
 54/75 A kérdező kommentje:
52es köszi, ment a zöld kéz
2022. febr. 16. 20:04
 55/75 anonim ***** válasza:
70%

Gratulálok, ezzel szépen meg is mutattátok a szinteteket, különösen a kérdező.

52: látod, milyen kis egyszerű vagy? Nem azért említem a gyerekkel kapcsolatos költségeket, mert nekem gond. Nekem nem gond, mert nem 200-ból élek, de ha ennyiből élnék, gond lenne. Ezt próbálták itt többen elmagyarázni, hogy pl az ilyenek miatt nem érnék be ennyi pénzzel, bármennyire is fainnak tűnik a gyerekszobában élve, nagybácsiéknál kajálva. Szóval itt az lett volna a lényeg, hogy ha neki elég a nettó 200, és sose akar többet, akkor pl. ilyenekről, hogy család, nyugodtan lemondhat. Mert ahogy te is említetted, értelmes ember csak akkor vállal gyereket, ha el tudja tartani. Ennyiből meg nem lehet.

"Tudod pont a buták tapasztalnak meg olyan dolgokat, amit amúgy normális értelmes ember, aki ésszel él nem tapasztal, mert előre gondolkodik, ezért nem cseszik ki magàval a sz.r helyzetekkel"

Ezzel most azt akartad mondani, hogy tulajdonképpen a buták okosabbak? 😂

2022. febr. 16. 20:18
 56/75 anonim ***** válasza:
0%

"A fogalmazásodból, meg ebből a túlhasznált bohócos hangulatjelből is látszik, hogy kb. 16 éves vagy. Írd a leckét, mert holnap isi :)"

Ha lenne egy maroknyi agyad, akkor tisztaban lennél vele te gyökér, hogy egy 16 évesnek nem ilyen a szóhasználata, és nem tud ennyire összetett mondatokat írni, meg lereagálni a baromságaidat, és egyenként megrágva visszaköpni a pofádba. Csak hát ugye te aki elvileg akkora kemény, hogy ennyi mindent tud az életről, még ezt sem bírod felfogni, meg ennyivel sem vagy tisztában, mégis osztod az észt és már csak ilyen leértékelt 5 forintos dumával tudsz visszatámadni, ha valaki megkérdőjelezi a nagy bölcsességedet. Amúgy csak 12 évet tévedtél a koromat tekintve, az IQ szinted kedvéért azt is megsúgom, hogy nem lefele 12, hanem felfele. Csak mert jönnél mindjárt az újabb 5 forintos dumáddal, hogy akkor valszeg 4 éves vagyok.

2022. febr. 16. 20:20
 57/75 anonim ***** válasza:
17%

"Ezzel most azt akartad mondani, hogy tulajdonképpen a buták okosabbak?"

Nem, csak ezt sem sikerül értelmezned. Azt akartam mondani, hogy a buta szokta általában beszopni bizonyos dolgokkal, mert nem gondolkodnak előre. Az okos meg pont ezért nem esik bele olyan hibába, hogy meg kelljen tapasztalnia a saját kárán bármit is, mert ugye az okos más kárán tanul.

Ennyit arról, hogy kinek milyen a szintje. Nem tudtad értelmezni amit írtam sem, mégis mi vagyunk a buták szerintetek. 🤡 ...és igen, itt a "bohócos hangulatjel", ami miatt a másik szerencsecsomag 16 évesnek nevezett.

2022. febr. 16. 20:27
 58/75 anonim ***** válasza:
81%

Hát én elhiszem, hogy te 16 évesen nem tudnál összetett mondatokban kommunikálni se szóban, se írásban, de azért nekem anno ment :D

De igazából teljesen lényegtelen, ha idősebb vagy, akkor még szomorúbb ez a viselkedés, szóhasználat és pusztító butaság, amit itt árasztasz magadból.

Most már csak azt nem értem mindig, hogy mi a franckarikát szeretett volna tudni a kérdező, meg hogy te minek jársz még ide fröcsögni, miközben egyetlen egy hasznos hozzászólásod sem volt a témához. De hát mit várjon az ember egy majd 40 éves lúzertől, aki annyi pénzt keres mint más diákmunkában, részmunkaidőben :D

2022. febr. 16. 20:48
 59/75 anonim ***** válasza:
24%

"Hát én elhiszem, hogy te 16 évesen nem tudnál összetett mondatokban kommunikálni se szóban, se írásban, de azért nekem anno ment :D"

Még most sem tudsz egy mondatot értelmezni sem, nem tudom mit vered magad fölényeskedve, mintha valaki lennél. Megnézném a te munkádat az enyémhez képest. Biztos valami szalag mellett dekkolsz 12 órába. 🤣

"ez a viselkedés, szóhasználat és pusztító butaság, amit itt árasztasz magadból"

Hát igen, ez szerintem is borzasztó, úgyhogy pls. hagyd abba, ne árasszál magadból több butaságot.

"Most már csak azt nem értem mindig, hogy mi a franckarikát szeretett volna tudni a kérdező"

Említve lett többször is értelmesen, ennyit az értelmezési képességeidről. Csak kíváncsi volt, hányan gondolkodnak még így. Nincs ebben semmi rossz. Az a helyzet, hogy ti, akik fölényeskedve, habzó szájjal vergődve okítjátok a másikat, valójában minden megnyilvánulásotokban bebizonyosodik, hogy egy mukkot nem bírtok megérteni egy kommentből, mégis ti akartok okoskodni. Hiába lett elmagyarázva többször is, hogy mit akar a kérdező, nem érti meg. A másik sem érti amit értelmesen leírtam, hogy a buták miért buták... Minden kommentetek után be vagytok árazva a válaszreakcióval, és mégis nyomatjàtok, és nyomatjàtok tovább, aztán minden hozzászólásotokban előbukkan egy újabb jele annak, hogy valójában nem mi szenvedünk szövegértelmezési képességek hiányában.

"meg hogy te minek jársz még ide fröcsögni, miközben egyetlen egy hasznos hozzászólásod sem volt a témához."

Több volt, mint neked, legalabb a kérdést és a válaszokat fel bírtam fogni veled ellentétben. Amúgy meg ezen az oldalon az ilyen gyökerekkel kb. ezt a szintet vagyok csak hajlandó megütni, aztán hátradőlve olvasom, ahogy veritek magatokat, ha kedvem tartja meg reagálok, és egy kommentben kiköplek, mint egy magot.

"De hát mit várjon az ember egy majd 40 éves lúzertől, aki annyi pénzt keres mint más diákmunkában, részmunkaidőben"

Ezt sem tudom honnan szedtem, se a kérdezőtől nem láttam, hogy majd 40 évesnek vallaná magát, se én nem vagyok annyi. Az előbb még 16-ot írtál. Ahhoz kell 12-t hozzáadnod. Már a matek se megy? Ennyire nyomorult vagy? 🤡

2022. febr. 16. 21:15
 60/75 anonim ***** válasza:
60%

Neked az sem tűnik fel, hogy nem egy emberrel beszélgetsz, és te hülyézel le másokat.

Amúgy de, mi nagyon is tudunk ám szöveget értelmezni, neked nem tűnik fel, hogy totál értelmetlen, egymásnak ellentmondó dolgokat írsz. Pl. azzal, hogy a buta ember tapasztalt, mert a ő megtapasztalja, amit az okos amúgy is tud, tehát tulajdonképpen neki több fogalma van az életről.

2022. febr. 17. 07:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!