Munkahelyet kellene váltanom?
Figyelt kérdés
2008 óta dolgozok ugyanannál a cégnél (építőipar).
Az a gondom hogy ez alatt a 7 év alatt semmi fizetés emelést kaptam és már nagyon zavar a dolog.
2015. aug. 16. 14:25
1/5 anonim válasza:
A fizetésemelés nem jön magától, ki kell harcolni. Tudod, néma gyereknek...
2/5 anonim válasza:
szerintem tedd össze a két kezed, hogy 2008ban te állást kaptál egy döglődő iparágban, és 7 évig helyed is volt
3/5 A kérdező kommentje:
Kinyitottam én a számat de hiába.
2015. aug. 16. 16:38
4/5 anonim válasza:
Szerintem két kérdést kellene feltenned magadnak:
- találsz e másik helyet?
- mennyivel fog többet fizetni?
Ha a válasz az, hogy találsz, és annyival, ami miatt már megéri váltani, akkor min töprengsz?
Ha a válasz az, hogy nem, örülhetsz, hogy van munkád, és máshol sem fizetnek többet jelenleg a szektorban, akkor min töprengsz?
5/5 anonim válasza:
" A fizetésemelés nem jön magától, ki
kell harcolni. Tudod, néma
gyereknek..."
Érdekes amit mondasz és logikus is lenne, de mégis sok helyen emelnek évente könyörgés nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!