Sürgősen kellene munkahelyet váltanom, de mi van ha túlképzettnek tartanak, pedig elvállalnám a kevesebb pénzt? 23L
Sürgősen kellene munka, mert a mostani munkahelyen kezd fél éve tarthatatlan lenni a helyet. BÁRMIT elvállalnék átmenetileg, csak az a baj, ha pl egy gyárba jelentkeznék, onnan elutasítanak, mert túlképzett vagyok (két nyelv, stb.)
ha elfogadom azt a nyomorult összeget, akkor nem mindegy nekik mit végeztem?!? le se tudom tagadni a munkahelyem, most akkor haljak éhen, vagy mi?
nem vagyok kényes, lennék én soron, ha kell onnan tornázom fel magam, de most ilyen helyzetben csak a "flancos" munkákat fogadjam el? Mit lehet ilyenkor tenni?
Az a tapasztalatom, ez a "túlképzett" szöveg már nincs..
van olyan, hogy a főnök nem érzi jól magát, ha képzettebb a beosztott, ezért inkább nem veszi fel- de ez esetben ez jobb is a szegény delikvensnek. Isten őrizz,egy aberrált, kisebbrendűségi komplexusos főnök alá tartozni. brrr. Van olyan, hogy normális, tudja, nem a végzettségtől függ az emberség, a jóság, és alkalmaz olyat, akinek magasabb a papirusza - na az jó.
Dehogynem. Miért ne tudnád letagadni egyben az előző munkahelyed is? És miért ne kamuzhatnád be helyette, hogy takarítónő voltál 3 évig egy irodában vagy egy bevásárlóközpontban?
Egyébként tolmács voltál vagy műfordító? Vagy milyen munkahely ez, hogy nem lehet a nyelvtudást letagadni?
Azért egy érettségivel meg némi logisztikás munkával még nem leszel túlképzett :D
Pont ideális egy raktárban dolgozáshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!