Megéri munkahelyet váltanom netto 90ért többért, ha a mostani full nyugis?
90 azert nem kevés ám!
Egy havi kaja kijön
Amugy ha rugalmas es sokszor unatkozol, lassan telik az ido.
Nekem nem tetszene. Ugy hogy mindenkeppen valtanek
Nem ellenségeskedésből szólok hozzá, de kérdező, a 61-es válaszodra írnám: az a gyerek, aki 16 éves kor felett már le se sz*rja a szülő fejét, nagyon rosszul lett nevelve, nemcsak hogy pénzt, de főleg törődést sem kapott. Normális esetben alap dolog, hogy idősen segíti a szülőket.
Egyébként ha nem tervezel gyereket és jól kijössz ennyi fizuból, akkor ne válts, de gondolj bele abba is, hogy lehet, a másik munkahely is ilyen nyugis lesz. Szerintem egy jó lehetőséget szalasztasz el akár fejlődésre is, kapcsolatok kiépítése is benne van a dologban, de ha jó neked ez a fizetés a mostani helyen, nem egészen értem, miért írtad ki a kérdést
"Neked az sem tűnik fel, hogy nem egy emberrel beszélgetsz, és te hülyézel le másokat."
Feltűnt, te nyominger. 🤡 Már megint beárazod magad. Attól, hogy két nyomorult kommentjét egy kommentben idézve rendezem, le, látom a sz.ros pipáitokon is, hogy két különböző lúzer vagytok, bár ketten értek egyet. 🤣 Jól írtam, akárhányszor reagáltok, mindig beárazzátok magatokat az újabb értelmezési hiányosságaiddal.
"egymásnak ellentmondó dolgokat írsz. Pl. azzal, hogy a buta ember tapasztalt"
Még mindig ennyire szándékosan nyomorult analfabéta vagy? El lett magyarázva, hogy a buta olyan dolgokat tapasztal a SAJÁT KÁRÁN, amiket az értelmes ember nem, ezen mit nem lehet érteni? Ez így van. Az okos ember pl sose tapasztalja meg az átb.szást sem, a buta igen. Ennyire nem bírod felfogninte szalagos? 🤡
67: de azért nem tapasztalja meg, mert NEM KELL neki, mert amúgy is tudja, basszus 😂
Nem baj fiam, te még jó sokat talasztalhatsz az életben a logikád alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!