Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri munkahelyet váltanom...

Megéri munkahelyet váltanom netto 90ért többért, ha a mostani full nyugis?

Figyelt kérdés
Van 1 millió tartalékom, és az a havi 90 úgye elég arra, hogy előrébb jussak. Hogy gondoljátok?
2022. febr. 14. 21:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 A kérdező kommentje:
59-esnél a pont, ment a zöld kéz. Nekem nincs gyerekem. Olyan, mintha azon vitatkoznánk, hogy ti a 300 ezer forintos fizutokból nem tudtok fenntartani egy 10 gyerekes családot. Írtam már, hogy simán kijövök ennyi fizuból. Az hogy ti ráköltitek a gyerekre, aki 16 éves kora fölött már le se sz*rja a fejeteket. Lehet most lepontozni, de ez van. Havi egyszer elmegy hozzátok és ennyi. Öreg korotokra meg totál le fog sz*rni.
2022. febr. 17. 07:40
 62/75 anonim ***** válasza:

90 azert nem kevés ám!

Egy havi kaja kijön

2022. febr. 17. 08:50
 63/75 anonim ***** válasza:
100%

Amugy ha rugalmas es sokszor unatkozol, lassan telik az ido.

Nekem nem tetszene. Ugy hogy mindenkeppen valtanek

2022. febr. 17. 08:50
 64/75 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, kérdező, senki nem mondta, hogy legyen gyereked. Sőt, szerintem inkább ne legyen. A gyerek téma ott jött fel, amikor burkoltan lehülyéztél mindenkit, aki nem tud a 200-ból kijönni, és próbáltuk páran elmagyarázni, hogy pl. azért nem, mert más az élethelyzet, nem azért, mert mindenki hülye a pénzhez, kapzsi és nagyravágyó, csak te nem.
2022. febr. 17. 09:23
 65/75 anonim ***** válasza:
65%

Nem ellenségeskedésből szólok hozzá, de kérdező, a 61-es válaszodra írnám: az a gyerek, aki 16 éves kor felett már le se sz*rja a szülő fejét, nagyon rosszul lett nevelve, nemcsak hogy pénzt, de főleg törődést sem kapott. Normális esetben alap dolog, hogy idősen segíti a szülőket.

Egyébként ha nem tervezel gyereket és jól kijössz ennyi fizuból, akkor ne válts, de gondolj bele abba is, hogy lehet, a másik munkahely is ilyen nyugis lesz. Szerintem egy jó lehetőséget szalasztasz el akár fejlődésre is, kapcsolatok kiépítése is benne van a dologban, de ha jó neked ez a fizetés a mostani helyen, nem egészen értem, miért írtad ki a kérdést

2022. febr. 17. 09:54
 66/75 A kérdező kommentje:
Rendben, megfogadom a tanácsokat. Hát a szülő témához visszatérve, itt nálunk a panelban elég sok öreg lakik. Jó, ha hetente egyszer jön mindegyikhez a gyerek. Akinek meg külföldön van még annyiszor se. Ezt lehet tagadni, de ez van. Én is hetente látogatom a szüleimet.
2022. febr. 17. 12:13
 67/75 anonim ***** válasza:
64%

"Neked az sem tűnik fel, hogy nem egy emberrel beszélgetsz, és te hülyézel le másokat."

Feltűnt, te nyominger. 🤡 Már megint beárazod magad. Attól, hogy két nyomorult kommentjét egy kommentben idézve rendezem, le, látom a sz.ros pipáitokon is, hogy két különböző lúzer vagytok, bár ketten értek egyet. 🤣 Jól írtam, akárhányszor reagáltok, mindig beárazzátok magatokat az újabb értelmezési hiányosságaiddal.

"egymásnak ellentmondó dolgokat írsz. Pl. azzal, hogy a buta ember tapasztalt"

Még mindig ennyire szándékosan nyomorult analfabéta vagy? El lett magyarázva, hogy a buta olyan dolgokat tapasztal a SAJÁT KÁRÁN, amiket az értelmes ember nem, ezen mit nem lehet érteni? Ez így van. Az okos ember pl sose tapasztalja meg az átb.szást sem, a buta igen. Ennyire nem bírod felfogninte szalagos? 🤡

2022. febr. 17. 12:23
 68/75 anonim ***** válasza:
65%

67: de azért nem tapasztalja meg, mert NEM KELL neki, mert amúgy is tudja, basszus 😂

Nem baj fiam, te még jó sokat talasztalhatsz az életben a logikád alapján.

2022. febr. 17. 12:43
 69/75 A kérdező kommentje:
67esnek teljesen igaza van.
2022. febr. 17. 12:47
 70/75 anonim ***** válasza:
7%
Mindegy, én kiszálltam, a ti fajtátokon tényleg nem lehet segíteni.
2022. febr. 17. 13:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!