Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dühítő,hogy egy 25 éves...

Dühítő,hogy egy 25 éves alulinak jóval több jár mint egy a tapasztaltabb 25 év felettinek ugyanabban a munkakörben? Helyén van ez így?

Figyelt kérdés
miért ilyen kirekesztő a kormány?

2022. febr. 9. 15:00
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
76%
engem az dühít, hogy pont azok szívnak, akik anno Bokros-csomag alatt születtek, tavaly vagy idén töltik a 25-öt... Nem elég, hogy én beleestem, most a lányom is pont kiesik belőle :(
2022. febr. 9. 15:28
 12/40 anonim ***** válasza:
63%

Most mire gondolsz kérdező? Az SZJA kedvezményre?

Akkor abba is kapaszkodhatunk, hogy akinek 3 gyereke van, megkapja a bruttóját.

Amúgy sz@r lesz a fiataloknak, hogy amint betöltik a 25-öt, esni fog a fizetésük vagy 40-50e-et.

2022. febr. 9. 17:14
 13/40 anonim ***** válasza:
26%

irigykedni lehet, de neked nem lesz rosszabb attol hogy masnak kicsit tobb penze van

ha nem tetszik a penzosztogatas/szavazatvasarlas majusban tudsz velemenyt nyilvanitani rola, addig meg fejlesztd kicsit magadat, hogy ne keressen egy 25 ev alatti jobban nalad csak mert sporol 15% szjat.

2022. febr. 9. 17:16
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

"majusban tudsz velemenyt nyilvanitani rola"

Jó lesz az áprilisnak is, nehogy lekéssétek. :D

2022. febr. 9. 17:18
 15/40 anonim ***** válasza:
4%

Mi ebben a dühítő?

Attól, hogy ő többet kap, te kevesebbet?

Attól, hogy ő kevesebbet kap, neked több lesz?

2022. febr. 9. 17:33
 16/40 anonim ***** válasza:
36%
Külföldön élünk, a 15 éves lányom egész nyáron dolgozott, és mivel ő nem fizet adót, többet kapott kézhez, mint mondjuk egy 45 éves bolti eladó vagy gyári munkás. Jövő nyáron is vissza akar menni ide dolgozni, de abban már most biztos, hogy ha felnőtt lesz, akkor nem fog ennyiért dolgozni. Már félretett 5000$-t egyetemre. Mindig a saját fejlődésedet nézd, ne azt, hogy más mennyit kap.
2022. febr. 9. 17:41
 17/40 anonim ***** válasza:
83%
Nincs ezzel gond, kapjanak. Viszont szerintem a nagy részüknek igencsak fájni fog, mikor betöltik a 25-öt, és hirtelen súlyos tízezrekkel kevesebb lesz a fizu.
2022. febr. 9. 18:23
 18/40 anonim ***** válasza:
20%

Aki lepontoz, válaszoljon légyszíves.

Te kevesebbet kapsz attól, hogy a másik többet?

Neked több jut attól, hogy a másik kevesebbet kap?

Akit ez dühít, inkább gondolkozzon el azon, miért van az, hogy a "jóval több" tapasztalatával még mindig ugyanannyit keres.

2022. febr. 9. 18:55
 19/40 A kérdező kommentje:

Igen kevesebbet mivel

1.Igen mert az én adómból is van finanszírozva

2.Igen mivel több pénz kerül az emberekhez ezért nő az infláció.

3. az már neked nehéz lenne.

Gondolkodni kéne.

Van még kérdésed?

2022. febr. 9. 21:58
 20/40 anonim ***** válasza:
16%
hát ha ennyi érved van hogy "azénadóm" meg "miattuk van az infláció" akkor nincs több kérdésem...
2022. febr. 9. 22:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!