Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet összeszedni egy...

Hogyan lehet összeszedni egy vállalkozásra a kezdő tőkét?

Figyelt kérdés
Nagyon elegem van már hogy itthon alkalmazottként nagyobb részt nem vagyunk megfizetve, nincsenek megfizetve az emberek. Ha mégis megvannak akkor oda meg be se lehet kerülni. Az hogy itthon boldoguljon az ember vállalkozni kell. Azért mert akkor ügye a saját magunk főnöke vagyunk, és nincs az hogy más határozza meg a fizetést. Viszont egy vállalkozáshoz kivéve webshophoz óriási tőkék kellennek sajnos és még akkor sem biztos hogy nyereséges lesz az első években. De hosszútávon megéri de jelenleg az én vállalkozásomhoz amit kigondoltam és üzleti terv is van meg minden minimum 65 millió kell alsóhangon és befektetőt és nehéz találni.
2021. okt. 24. 18:43
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Rólad is lerí, hogy írástudó vagy
2021. okt. 24. 22:49
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

"Az ötlettel nicns baj mert ebben a szakmában vagyok már több mint 10 éve"

Kedves kérdező! Mióta az eszemet tudom, ugyanabba a szervízbe járok gumicserére. Ott is úgy gondolta egy alkalmazott, hogy ő hordja össze a tulajdonosnak/főnöknek a lóvét, és hogy kitanulta ő már a szakmát. Vett egy nagyobbacska mikrobuszt, kis és nagygépeket, elköltött 14 misit, és ő hívásra házhoz menetelt, meg 'út szélén ledefekteltem, azonnal javítsatok meg' jellegű munkákat is vállalt. Ez volt a plusz ötlet. És sajnos csak 5 misis buktával tudott kiszállni az üzletből egy év múlva, mert neki nem ment. Voltak melók, de az éhenhaláshoz is kevés volt. A szüleinek kellett eltartani ezen időszak alatt. Hogy a marketing nem volt jó, vagy nem tudta bevezetni a piacra a vállalkozását, vagy mi volt az ok, nem tudom. Csak gumicsere közben mesélték a kollégái, hogy a Bélával mi történt...

2021. okt. 24. 23:12
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ember magyaráz gyári munkáról, hogy mi azok vagyunk, akik mernek nem egyetérteni vele, de az ember itt kérdezi meg, hogyan kell pénzt szerezni egy induló vállalkozáshoz. Ember, ha ilyen baromi nagyra vagy magaddal, fogd meg azt a zseniális üzleti terved és vidd el minden létező bankba, biztos adnak pénzt, oh te szakma csúcsa.

Ebből làtszik amúgy, hogy tipik tudás nélküli, toxikus magyar "vállalkozó" vagy.

2021. okt. 24. 23:57
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Add el a szerveid
2021. okt. 25. 09:14
 35/38 anonim ***** válasza:
#34 Maximum egy gyepmesteri telep veszi át kutyakajának.
2021. okt. 25. 10:42
 36/38 anonim ***** válasza:
Szakmàval most egyszerűbb elindulni. Van pár kőműves ismerősöm 30 körül akik katàs kisvállalkozók ès megy annyira jelenleg, hogy egy családi házat 30 körül összehoztak maguknak. Sokan akik létezik a szakmákat meglepődnènek, hogy lehet jobban keresnek náluk. Mondom ezt most mernokkent.
2021. okt. 25. 11:56
 37/38 anonim ***** válasza:
Szóval èn valami hianyszakmát kitanulnèk ès avval kezdenék valamit. Előbb el lehet vele indulni mintha én mèrnökként akarnék bàrmibe is kezdeni.
2021. okt. 25. 11:59
 38/38 anonim ***** válasza:

Én mondjuk úgy szedtem/szedem össze a pénzt, hogy a realitások talaján maradva egy kis tőkeigényű szakmát választottam. Tanfolyam 300 ezer, kocsi 500, szerszámok 500. Az első havi béremmel ezek vissza is jönnek. Persze ez fizikai munka, nem 'cégvezető' , amiről te álmodozol.

Kelj fel, senki nem fog neked 65 milliót adni puszira, azért meg kell dolgozni.

2021. okt. 25. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!