Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet összeszedni egy...

Hogyan lehet összeszedni egy vállalkozásra a kezdő tőkét?

Figyelt kérdés
Nagyon elegem van már hogy itthon alkalmazottként nagyobb részt nem vagyunk megfizetve, nincsenek megfizetve az emberek. Ha mégis megvannak akkor oda meg be se lehet kerülni. Az hogy itthon boldoguljon az ember vállalkozni kell. Azért mert akkor ügye a saját magunk főnöke vagyunk, és nincs az hogy más határozza meg a fizetést. Viszont egy vállalkozáshoz kivéve webshophoz óriási tőkék kellennek sajnos és még akkor sem biztos hogy nyereséges lesz az első években. De hosszútávon megéri de jelenleg az én vállalkozásomhoz amit kigondoltam és üzleti terv is van meg minden minimum 65 millió kell alsóhangon és befektetőt és nehéz találni.
2021. okt. 24. 18:43
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Ja, csak ez kb. olyan elképzelés, mintha azt mondanám, idehaza én leszek a világbank képviselője, és nyitok 20 bankot a sima érettségimmel :) Sok embert ismerek, akinek ilyen elképzelései voltak, a legtöbb ritkán fürdik, szakállas, foghíjas, és vagy a padon, vagy a hajléktalanszállón lakik, mert annyi esz nem volt, hogy valami értelmes munkát találjon az álmai helyett...
2021. okt. 24. 19:59
 22/38 anonim ***** válasza:
89%
Hol vannak a bitcoinos tőzsdezsenik a bombabiztos tippekkel?
2021. okt. 24. 20:01
 23/38 anonim ***** válasza:
87%
vegyél bitcoint 80000000000000000x leverage-t használva :)
2021. okt. 24. 20:04
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy kitalálsz valamit, ami nagyon nem a te ligádban játszik, és panaszkodsz, hogy nincs hozzá tőkéd, de te nagyon ragaszkodsz az elgondoláshoz, nem jó akkorában játszani, amekkorát bejár a te pöcsöd is, az nem vállalkozói szemlélet barátom. Egy vállalkozó ott kezdődik, hogy végiggondol minden szóba jövő lehetőséget arra, hogy lépjen holnap is egyet, aztán este fix időben elalszik, valamikor hajnalban kipihenten ébred, és ott folytatja, ahol elvarrta este. Nem fog leállni egyetlen ötletnél, aztán megzuhanni, ha nem tud páros lábbal ugrani egy akkorát, lehetőleg még tegnap. Ez még csak nem is szemlélet haver.
2021. okt. 24. 21:15
 25/38 A kérdező kommentje:
Nem állok vitatkozni mert látszik a válaszokon hogy csak szórakozni feljáró emberek válaszolnak hülyeségeket. Tudod 24-es: Az ötlettel nicns baj mert ebben a szakmában vagyok már több mint 10 éve. Látom azt hogy hogy a vállalkozóknak vagy cégvezetőknek bár stresszes munkájuk van de milliókat zsebelnek havonta és ez köszönhető az alkalmazottak munkájából. Ebből gazdagodnak. A kinaiak is ebben az országban foglalkoznak szállitmányozással bár ők nem egészen legálisan csinálják csak jóban vannak a kormánnyal és még adót sem kell nekik fizetni. Ha megnézed hogy egy kinai merci terepjáró meg volvo terepjáró luxus kocsikkal járnak, azok a több 10 millió forint amit havonta bezsebelnek szerinted miből van? Én azért szeretnék már önállóan vállalkozni mert értek hozzá amit csinálok és legalább nem kell ezeknek a lehuzó kinaiaknak meg magyar embereknek dolgozni kevés pénzért. Önmagában ennyi tőkét nekem nem ad a bank hogyha nincs saját ingatlan. Én 29 éves vagyok és 18 évesen kezdtem csinálni ezt az egészet. Azóta már van logisztikához kapcsolodó diplomám is. Viszont én az elmúlt 10 év alatt nem kerestem annyit mint egy kinai aki havonta vesz magának 20-50 milliós terepjárókat.
2021. okt. 24. 21:31
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Oké, és esetleg megfordult már olyasmi a fejedben, hogy valami olyanba kezdesz, aminél nem az esélytelenséged ismérveit sorolod magad is folyamatosan?
2021. okt. 24. 21:34
 27/38 A kérdező kommentje:
26-os: Én csak egy kezdőtőkét akarok szerezni és nem megváltani a világot. Nézd én úgy gondolkodok hogy olyanba nem vágok bele amihez nem értek. Én ehhez éretk de ehhez minimum amit irtam 60 millió kell hogy elkezdhessem. És nem tudom hogy fog e azonnal nyereséget hozni, szerintem nem. De valahonnan elkel kezdeni hiszen ha nem vág bele az ember örökre egy alulfizetett alkalmazott marad ebben az oszágban. Ezért kérdeztem volna meg hogy mi módon érhető el ennyi tőke, vagy mi lenn rá a megoldás. De nem érkezett eddig semmi használható válasz.
2021. okt. 24. 21:40
 28/38 anonim ***** válasza:
79%

Van ra megoldas, irtam, anyuciek hazara jelzalog es maris megvan. Az meg hogy nem jon ossze az biztos :) te tul hulye vagy ahhoz hogy vallalkozo legyel, ceg vezeteshes meg hulyebb.

Irtak mar tobbszor, kaja futarban gondolkodj, kb az az a szint amit meg esetleg meg tudsz csinalni sajat vallalkozassal :))

2021. okt. 24. 21:48
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Nulla gyakorlatod van abban, amire készülsz, és helyiértékek hiányoznak ahhoz, hogy beleöld azt az összeget, amit elégetni vágysz vele. Kisebb dolgokkal szívatnám magam a helyedben, pár év után úgyis megmutatja, mi képes működni és mitől. Feltéve, hogy kitart addig az ember a tényleges szopóroller mellett. Ez, hogy kormányközeliség van, meg a nagy hal diktál, annyira lényegtelenek a te szempontodból, nem is értem, minek foglalkozol vele? Hacsak nem tényleges akadályai annak, hogy el tudj indulni, csak akkor nem értem, mire kell a pénz?
2021. okt. 24. 21:51
 30/38 A kérdező kommentje:
28-as: Te meg meghulyébb hogy ismeretlenül lehülyézel. Többet tettem le az asztalra mint te. Inne látszik hogy buták vagytok mint az ökör. Tisztelet a kivételnek. Ismeretlenül lehülyézni valakit. Szüleid nem tanitották meg hogy nem szabad? Jah mert egy csoro gyári munkás vagy aki feljár ezekre az oldalakra szidni azokat és lehülyézni akik kicsit is többet látnak a világból mint te aki 3 műszakot letolja szalag mellett. Nem megyek le erre a szintre, szóval nézzetek magatokba és örülök hogy szórakoztok de akkor mi a francért lett kitalálva ez az oldal? Hogyha nem a kérdésekre válaszolnak hanem lehülyézik a kérdezőket. Bravó nektek. Csak igy tovább.
2021. okt. 24. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!