Melyek a legjobban kereső állások egy kezdőnek?
Idén fogok végezni az egyetemen turizmus szakon és szeretnék olyan helyen elhelyezkedni, ahol sok pénzt tudok keresni. Tudom ez nagyon klisésen hangzik, de a pénz csak egy eszköz, amivel meg tudnám valósítani a terveimet. Szeretnék egy vállalkozást, de sajnos szinte semmi alaptőkém nincs és már a beindításhoz is több 10milliók kellenének. Nyilván tudom, hogy nem egyik napról a másikra jön össze ennyi pénz, ezt évek alatt tudnám csak elérni. Szóval szerintetek milyen munkakörben kéne elhelyezkednem, amivel ez kivitelezhető lenne?
Kérlek mellőzzétek a testtel való pénzkeresést, mert az nálam nem opció.
Több tizmilliók kellenének?
Annyi pénzből 0 kockázattal lehet közel 150 ezret keresni havonta.
30 millió MÁP+
5 év kamat: 8.2 millió forint
Havi bontásban 136 ezer forint.
Igen nincs benne infláció de semmit sem csináltam, utolsó hülyegyerek
#2. Nyilván nem tenné fel a kérdést ha informatikusnak, orvosnak vagy bármi más nagy szakon tanult volna :D Inkább hasznos tanáccsal segítsük, minthogy kritizálunk.
Ha rokonoknak van vállalkozása ott besegíthetnél és mellé kereshetnél állandó munkát is. Így több jönne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!