Melyek a legjobban kereső állások egy kezdőnek?
Idén fogok végezni az egyetemen turizmus szakon és szeretnék olyan helyen elhelyezkedni, ahol sok pénzt tudok keresni. Tudom ez nagyon klisésen hangzik, de a pénz csak egy eszköz, amivel meg tudnám valósítani a terveimet. Szeretnék egy vállalkozást, de sajnos szinte semmi alaptőkém nincs és már a beindításhoz is több 10milliók kellenének. Nyilván tudom, hogy nem egyik napról a másikra jön össze ennyi pénz, ezt évek alatt tudnám csak elérni. Szóval szerintetek milyen munkakörben kéne elhelyezkednem, amivel ez kivitelezhető lenne?
Kérlek mellőzzétek a testtel való pénzkeresést, mert az nálam nem opció.
Hackelj műholdakat.
Ha van géped, elég venni hozzá egy antennát.
$300-ért már tudsz venni egy fullosat.
Ahogy a turizmus most áll (totál padlón), szerintem annak is örülhetsz, ha egyáltalán bármilyen állást kapsz, nemhogy válogass.
A vállalkozásodat meg kezdd kicsiben. Ne tegyél fel több tízmilliót valamire, ami vagy bejön vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!