Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet összeszedni egy...

Hogyan lehet összeszedni egy vállalkozásra a kezdő tőkét?

Figyelt kérdés
Nagyon elegem van már hogy itthon alkalmazottként nagyobb részt nem vagyunk megfizetve, nincsenek megfizetve az emberek. Ha mégis megvannak akkor oda meg be se lehet kerülni. Az hogy itthon boldoguljon az ember vállalkozni kell. Azért mert akkor ügye a saját magunk főnöke vagyunk, és nincs az hogy más határozza meg a fizetést. Viszont egy vállalkozáshoz kivéve webshophoz óriási tőkék kellennek sajnos és még akkor sem biztos hogy nyereséges lesz az első években. De hosszútávon megéri de jelenleg az én vállalkozásomhoz amit kigondoltam és üzleti terv is van meg minden minimum 65 millió kell alsóhangon és befektetőt és nehéz találni.
2021. okt. 24. 18:43
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
92%

Elso valallkozasnak 65 millios :)

Van meg mit tanulnod, de nem gond, abrandozz fiacskam...

2021. okt. 24. 18:55
 2/38 anonim ***** válasza:
89%

"egy vállalkozáshoz kivéve webshophoz óriási tőkék kellennek"

Akkor webshopot kell indítani.. az megvan ócsóé.

2021. okt. 24. 18:58
 3/38 anonim ***** válasza:
95%
Az ilyen "brühühü szar az alkalamzotti lét" motivációjú emberkenek nagyon nem váaló a vállalkozás.
2021. okt. 24. 18:59
 4/38 A kérdező kommentje:
1es Értékelem a hozzászólásodat, de neked van még mit tanulnod. Tudod nem titok hogy szállitmányozási vállalkozást nyitnék elsősorban amihez csak a raktárbérlés kerül havi 5 millióba. Aztán kamionok beszerzése ha nem is 5 kamion kezdésként de az is van 20-30 millió Ft alsóhangon. aztán mindenféle eszköz ami kell ehhez, de nem irom le részletesen. És igen mai napig ebben dolgozok, és átlátom már a dolgokat és nem tinédzser meg fiatal huszonéves vagyok.
2021. okt. 24. 18:59
 5/38 anonim ***** válasza:
99%

"Hogyan lehet összeszedni egy vállalkozásra a kezdő tőkét?"

Munkabérből, hitelből, örökségből, másik vállakozás profitjából, szerencsejátékból...

"Ha mégis megvannak akkor oda meg be se lehet kerülni. "

De be lehet, csak ahhoz piacképes végzettség, tudás és teljesítmény kell.

"Azért mert akkor ügye a saját magunk főnöke vagyunk, és nincs az hogy más határozza meg a fizetést."

De, más határozza meg a fizetést. A piac.

"Viszont egy vállalkozáshoz kivéve webshophoz óriási tőkék kellennek"

Akkor indíts webshopot. Vagy bármi más olyan vállakozást (kb. egymillió ilyen van) amihez jóval kevesebb mint 65 millió kell.

2021. okt. 24. 19:00
 6/38 anonim ***** válasza:
11%

Nekem pl egy tanácsadócégem van, semmi komoly nem kellett hozzá.

Egy másik cég amiben benne vagyok, tudományos kutatásra és szoftver fejlesztésre épül, ott a munkaerő drága volt, úgy 20M mire életképessé vált a dolog (ezt pályázatokból fedeztük), de semmi fizikai infrastruktúra nem kellett hozzá, és ha bejön, talán milliárdokat hoz be. Csak a kft alapítást kellett összedobni, részarányosan, ami 3 millió.

2021. okt. 24. 19:02
 7/38 anonim ***** válasza:
95%
Nekem 8000 forintomba került a könyvelő, aki felvilágosított…ez volt az összes kezdőköltségem
2021. okt. 24. 19:02
 8/38 anonim ***** válasza:
88%

Szólok a főnökömnek, hogy valami gond van, mert túl jól keresek alkalmazottként. Kösz, hogy szóltál.

Ahogy előttem írták, ilyen hozzáállással inkább ne is vállalkozz

2021. okt. 24. 19:06
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondd már meg nekem, max. 3 kamionnal (mert a 65 millióból minden sallang mellett használtan is max ennyi jön ki) hogy fogsz te annyit szállítmányozni, amihez havi 5 milliós raktár kell? A közeli ipari parkban (pest megye!!!) 1000 ft/nm áron lehet bérelni könnyűszerkezetes csarnokot. Még ha leveszem a rezsit, az akkor is 4000 négyzetméter. Nem kevés ehhez 3 kamion? (De kevés)
2021. okt. 24. 19:06
 10/38 anonim ***** válasza:
90%

Nem gondolod hogy elkezdhetned kicsiben, berelt autokkal aztan ha bejon akkor egyre feljebb es feljebb menni?

Amugy meg ha ugy erzed hogy okos vagy es nem vagy fiatal akkor egyszeru, jelzalog a csaladi hazra, vagy anyuciek hazara aztan mehet a szallitmanyozas :)

Nem az a bajod h nincs penzed, hanem ne hiszel magadba elegge hogy belevagj, kimeld meg magad es fogadd el ezt

2021. okt. 24. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!