Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet összeszedni egy...

Hogyan lehet összeszedni egy vállalkozásra a kezdő tőkét?

Figyelt kérdés
Nagyon elegem van már hogy itthon alkalmazottként nagyobb részt nem vagyunk megfizetve, nincsenek megfizetve az emberek. Ha mégis megvannak akkor oda meg be se lehet kerülni. Az hogy itthon boldoguljon az ember vállalkozni kell. Azért mert akkor ügye a saját magunk főnöke vagyunk, és nincs az hogy más határozza meg a fizetést. Viszont egy vállalkozáshoz kivéve webshophoz óriási tőkék kellennek sajnos és még akkor sem biztos hogy nyereséges lesz az első években. De hosszútávon megéri de jelenleg az én vállalkozásomhoz amit kigondoltam és üzleti terv is van meg minden minimum 65 millió kell alsóhangon és befektetőt és nehéz találni.
2021. okt. 24. 18:43
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

"Befektetők rakjatok már össze nekem 65m-t, saját vállalkozásomra, mert nekem büdös az alkalmazotti munka."

Fergeteges vállalkozási ötleted lehet. :D

2021. okt. 24. 19:10
 12/38 anonim ***** válasza:
79%

Szállítmányozási céget akarsz, akkor amikor az üzemanyagárak az egekben, hiányzik 80e kamionvezető a rendszerből(EU szinten még több) és az pletyizik hogy az Adblue is hiánycikk lesz nemsokára(valahol már most az).. ami szintén halálos ítélet a kamionokra.

Nem beszélve arról, hogy 0km-es cég, 0 ügyféllel és megrendeléssel indulna. Az a 65 millió édeskevés ehhez.

Nem lesz egy befektető sem olyan hülye, hogy ebbe akár 1 Ft-ot is beleinvesztáljon.

2021. okt. 24. 19:11
 13/38 A kérdező kommentje:
9-es: A 2-3 kamion nem azért kell mert csak azzal fogunk dolgozni. Közben fognak bejönni naponta tengeri konténerek is amiket majd be kell pakolni a raktárba. Többet nem mondok. Ezzel a piacképes dumával ezek hülyeségek. Ha van valakinek egy piacképes szakmája tegyük fel mivel előre nem lehet megjósolni hogy mi lesz 10 év múlva a piacképes szakma. De tegyük fel valakinek ez van de akkor is ugyanazért a munkáért az egyik cég kinál mondjuk havi 400 ezret a másik cég kinál mondjuk 800 ezret. Csak hogy a 800 ezres fizetésű munkára nem lehet bekerülni a 400 ezresre meg igen. És ugyanaz a kettő munka. Akkor meg miről beszélünk hogy piacképes szakma? Itt cégek döntenek a fizetésekről és nem a piacképes szakma.
2021. okt. 24. 19:12
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

"fognak bejönni naponta tengeri konténerek" - Hogyne! Gondolom az öcsédnek már vannak konténerszállító hajói, le van vajazva minden :D :D :D

Ha 15 éves vagy, akkor még végezd el a középiskolát... ha 20 felett, a vállalkozási ismereteiddel egy pizzafutári állást el tudnék képzelni :D

2021. okt. 24. 19:39
 15/38 anonim ***** válasza:
82%
nagyon cringe vagy kedves kérdező :)
2021. okt. 24. 19:40
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Sztem is valami kaja szallitmanyozasban gondolkozz maximum, food panda/volt, nem hiszem hogy te valaha tobbre vinned
2021. okt. 24. 19:44
 17/38 A kérdező kommentje:
Hát lesza..om nagy ivben hogy elhiszitek e vagy sem. Látszik hogy nem vagytok abszolút képben de mondom lesza..om. A kérdésre nem kaptam választ. Jah és 14-es: Tudod a konténerszálltó hajók nem csak egy cégnek szállitanak konténereket. Nem fogom leirni ide a részletes dolgokat. Annyi hogy egy nagy külföldi cégnek lennék az alvállakozója vagy magyarul mondva anyacége. Ennyi és többet nem fogok leirni semmit aki meg nem tud válaszolni a kérdésemre azt kérem kiméljen meg azzal hogy ide büfög a hülyeségekkel. Köszönöm.
2021. okt. 24. 19:45
 18/38 A kérdező kommentje:
Bocsánat elirtam. Tehát van egy anyacég külföldi nagy cég aminek nem irom le a nevét. Annak lennk az alvállalkozója. Ennyi. De ehhez tőke kell.
2021. okt. 24. 19:48
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy egy "külföldi nagy cégnek" 100 millió Ft nem tétel és ha ők látnának abban fantáziát amit te akarsz, akkor megcsinálnák maguknak.
2021. okt. 24. 19:50
 20/38 anonim ***** válasza:
92%
Ha ilyen baromirohadtszuperextra az ötleted, akkor miért okoz gondot a tőkebevonás? Banki hitel, àllami hitel, kockázati tőke, stb. 65 millió forint semmi pénz, ennyit nagyon könnyen be lehet vonni.
2021. okt. 24. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!