Gyerekek mindenhol 220-350 nettó a fizetés? Ez a nagyátlag? Hogy lehet ezt megtriplázni? Szerencse / kapcsolatok? Máshogy nem?
Eddig tíz volt iskolatársammal sikerült beszélni ezügyben az elmúlt hónapokban évfolyamtól, és foglalkozástól függetlenül.
Lényegében munkaórától/ munkakörtől/ bérrendszertől függetlenül ezekhez közeli jövedelmeket mondtak...
Menő vagy!
4 diplomás nem biorobot beosztottam van 27 évesen :)
Örülök, hogy neked ennyire bejött az életed.
Most hozhatnám, hogy apucinak picit több pènze van, mint neked, de akkor arra a szintre süllyednék, mint te.
Ja amúgy, good luck Mr "vállalkozó"😂.
32
1.Nem vagyok férfi.
2.Apuci hogy jön ide?
3.Nekem nem csak egy beosztottam van, ők sem biorobotok.
4.Fiatalabb vagyok nálad.
Egyébként, pedig az első hozzászólásom arra a jelenség reflektál csak, hogy itthon vannak olyanok akik gerjesztik ezt a folyamat, hogy titkolom a fizum, ezek az emberek jellemzően azért és csak azért teszik, mert ők is tudják, hogy annyit kapnak amit nem érdemelnek meg a teljesítmény alapján. Érdekes, külföldi ismerőseim, mind büszkék arra, hogy tehetségük és szorgalmuk alapján mire vitték ( nem benyalás és mutyizásból).
Érdekes attitűdbeli különbség.
Ennyi a különbség Csehország és Mo között.
Kedves kérdező, ha úgy gondolod, nem keresel eleget, akkor azt javaslom, hogy a környezetedben néz körül, hogy mit tud az, aki jobban keres nálad, amit te nem?
Én pl. kezdőként bankban dolgoztam ügyfélszolgálatosként, kerestem 150e nettót még a 2000-es évek elején. Akkor a fiókigazgató keresett 700e nettót. Ő tudott angolul és németül és pénzügyi szakirnyú diplomája volt.
Ezért ráfeküdtem a nyevtudásra, a középfokú angolomat felhoztam felsőfokúra és megcsináltam egy német középfokút. Utána estin elvégeztem különböző pénzügyi szakkurzusokat. 6 év múlva én voltam a fiókigazgató, most már saját vállalkozásom van, jó pénzért pénzügyi tanácsokat adok.
Képezd magad, csak így lehet becsületes úton előre jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!