Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Zala megyében, gyárakban...

Zala megyében, gyárakban mennyi a fizetés?

Figyelt kérdés
Valaki dolgozik Zala megye egyik gyárában? Aki igen, írja meg hogy melyikben, milyen beosztásban és netto mennyiért.
2021. szept. 29. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Komolyan mondom vannak itt olyan kérdések amiknek az elolvasása után egész egyszerűen hülyébbnek érzem magam.
2021. szept. 29. 15:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Összeszerelő technikus, 7 év hűség után 214 000 Ft.-ot viszek haza bruttó átlagban.
2021. szept. 29. 15:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyes miért is? Nagykanizsán van olyan gyár ahol nettó 110-et adnak. Miert gond az ha valaki érdeklődik?
2021. szept. 29. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
nettó 200 alatt nem szabad elmenni
2021. szept. 29. 18:13
 5/6 A kérdező kommentje:
4es ahol én élek ott sajnos gyárakban ez az átlagfizu. Zala megye pusztulat.
2021. szept. 29. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:
14%

"Egyes miért is? Nagykanizsán van olyan gyár ahol nettó 110-et adnak. Miert gond az ha valaki érdeklődik?"

Üdv újra. Nem gond hogy érdeklődsz, sőt, nagyon jó. És azt is elhiszem hogy a te szinteden neked tök egyértelmű hogy mire gondolsz "gyár" és "gyári munka" alatt, gondolom valami bérgyártást vagy összeszerelést végző üzemben a gyártósoron dolgozók fizetése érdekel.

De ugye az agyadba nem lát bele senki, én mindezt csak feltételezem, mert le nem írtad. Egyrészt a "gyárban" a gyártósoron kívül van takarítás, üzemeltetés, informatika, mérnöki divízió, sales/marketing, HR, menedzsment és jobb esetben kutatás-fejlesztés. Marhára nem egyértelmű ám, hogy ezekből melyikre gondolsz, mert az információ alapján amit megadtál (semmi), lehetne bármelyik. Én a kanizsai Hidrofilt Kft.-nek vagyok a vezirgazgatója (nem), és 2 millió forintot keresek havonta. Előrébb lettél ettől az információtól? Naugye, hogy nem. Nem mindegy az sem, hogy multiról (vagy multinak bedolgozó gyárról) vagy valami helyi üzemről van szó.

Másrészt, ha az ember veszi a fáradtságot, akkor a KSH oldalán egészen pontos és nem utolsó sorban valós adatokhoz is hozzájuthat:

[link]

Na. Ezért dobtam el az agyamat, mert szeretnék válaszolni de semmi segítséget nem adsz hozzá, magyarul a kérdésedet nem tudod olyan módon feltenni hogy lehessen rá érdemben válaszolni. "Zala megyében gyárakban mennyi a fizetés...". A minimálbértől 3 millió forintig, és közte minden. Erre ezt lehet válaszolni.

2021. szept. 29. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!