Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit tennétek a helyemben...

Ti mit tennétek a helyemben ha olyan munkát végeztek amit szerettek de kevés a fizetés (118-120000ft), vagy olyan helyre mennétek pl gyárakba többért?

Figyelt kérdés
Én szakmám állatgondozó és ez a végzettségem is és napi 8 órát dolgozok és a fent említett bért kapom ,az a jó hohy a lakhelyemtől 10km re van a munkahelyem így hamar hazajövök
2019. jan. 10. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha szeretem a munkámat, és érdekes, változatos is akkor inkább maradok ott kevesebb pénzért, mint hogy gyárba menjek monoton munkára. Dolgoztam gyárban, nincs bajom vele, de nagyon fárasztóan monoton.Ha állatgondozó lennék akkor abban is dolgoznék
2019. jan. 10. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem zavar, hogy ebből az életben nem jutsz előrébb, akkor semmit ne tegyél. Ha mégis, akkor keress más munkát, képezd át magad akár.
2019. jan. 10. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mérlegelned kell.

Előnyök/Hátrányok

Ha visszatudnál menni a menhelyre?, akkor próbáld ki a gyárat.

Próbáld ki a gyárat hogy tudd értékelni azt, hogy többet keresel vagy azt, hogy állatgondozóként azt, hogy a munka a hobbid.

Van egy könyv, az a címe, hogy A kiválóság hatalma.

Hosszabb távon boldogabb leszel, ha azt csinálod, amihez érzéked, tehetséges van.

Ha az számít, hogy boldog legyél. Ehhez mondjuk lehet, hogy mindent fel kell áldoznod. Mindennek ára van.

2019. jan. 10. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Elmennék ebből a nyomorult országból és kint dolgoznék olyan munkakörben amit szeretek és amivel még mellé jól is keresek.
2019. jan. 10. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy multinal atlagban ennek kozel a duplajat megkeresned.. valamit valamiert.
2019. jan. 13. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!