Ti mit tennétek a helyemben ha olyan munkát végeztek amit szerettek de kevés a fizetés (118-120000ft), vagy olyan helyre mennétek pl gyárakba többért?
Figyelt kérdés
Én szakmám állatgondozó és ez a végzettségem is és napi 8 órát dolgozok és a fent említett bért kapom ,az a jó hohy a lakhelyemtől 10km re van a munkahelyem így hamar hazajövök2019. jan. 10. 19:04
1/5 anonim válasza:
Ha szeretem a munkámat, és érdekes, változatos is akkor inkább maradok ott kevesebb pénzért, mint hogy gyárba menjek monoton munkára. Dolgoztam gyárban, nincs bajom vele, de nagyon fárasztóan monoton.Ha állatgondozó lennék akkor abban is dolgoznék
2/5 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy ebből az életben nem jutsz előrébb, akkor semmit ne tegyél. Ha mégis, akkor keress más munkát, képezd át magad akár.
3/5 anonim válasza:
Mérlegelned kell.
Előnyök/Hátrányok
Ha visszatudnál menni a menhelyre?, akkor próbáld ki a gyárat.
Próbáld ki a gyárat hogy tudd értékelni azt, hogy többet keresel vagy azt, hogy állatgondozóként azt, hogy a munka a hobbid.
Van egy könyv, az a címe, hogy A kiválóság hatalma.
Hosszabb távon boldogabb leszel, ha azt csinálod, amihez érzéked, tehetséges van.
Ha az számít, hogy boldog legyél. Ehhez mondjuk lehet, hogy mindent fel kell áldoznod. Mindennek ára van.
4/5 anonim válasza:
Elmennék ebből a nyomorult országból és kint dolgoznék olyan munkakörben amit szeretek és amivel még mellé jól is keresek.
5/5 anonim válasza:
Egy multinal atlagban ennek kozel a duplajat megkeresned.. valamit valamiert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!