Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyerekek mindenhol 220-350...

Gyerekek mindenhol 220-350 nettó a fizetés? Ez a nagyátlag? Hogy lehet ezt megtriplázni? Szerencse / kapcsolatok? Máshogy nem?

Figyelt kérdés

Eddig tíz volt iskolatársammal sikerült beszélni ezügyben az elmúlt hónapokban évfolyamtól, és foglalkozástól függetlenül.

Lényegében munkaórától/ munkakörtől/ bérrendszertől függetlenül ezekhez közeli jövedelmeket mondtak...

2021. okt. 1. 09:32
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
Ismerosom stratégiai beszerzésen keres 470 nettót. Ellátási lánc menedzsment mesterrel és felsőfokú angollal. Pár ev tapasztalattal. Pest.
2021. okt. 1. 13:54
 22/50 anonim ***** válasza:
7%

Fiatalok és magasabban kvalifikáltak, jellemzően egyre kevéssé titkolóznak. Ez a jellegű titkolózás is a komcsi néplélek maradványa. Nyugati, modern, gazdag országokban sehol sem titkolják ennyire a fizetéseket, persze proli módon fel sem vágnak vele.

Szerencsére változik az orszàg, mert a fiatalok már inkább a nyugati irányt követik.

2021. okt. 1. 14:03
 23/50 anonim ***** válasza:
87%
22 Nyugaton pont hogy nem divat más pénztárcájában turkálni.A másik fizetésének a firtatása a "komcsi maradvány", ahogy te nevezted.
2021. okt. 1. 14:09
 24/50 anonim ***** válasza:
11%
Nemrég kaptam egy ajánlatot, 1,1millió nettó, betanitott munka, minimális idegennyelv tudás kell hozzá. És persze egy jó kapcsolat..
2021. okt. 1. 14:15
 25/50 A kérdező kommentje:

Én sem titkolom jelenleg 280 nettót kapok, karbantartóként de tizenkét órás a műszak, szóval 1150-re jön ki a nettó órabér.

Van ismerős akinél 1400 nettó gumisként, de csak 8 órája van egy nap, a másik autószerelőként nettó 1800-as órabér 168 órába. Van még logisztikus szintén 168 óra 300-ért.

Pizzaszakács 360-ért de az 16 órázik.

Szóval ugyanott van kb mindenki akiket kérdeztem.

2021. okt. 1. 14:17
 26/50 anonim ***** válasza:
100%

145 nettó.

Tanári mesterdiplomával, budapesti gimiben.

2021. okt. 1. 14:27
 27/50 A kérdező kommentje:

Mellette szakoktatói tevékenység?

Tanfolyamszervezés?

Osztálykirándulás?

Fotózás?

Semmi?

2021. okt. 1. 14:30
 28/50 anonim ***** válasza:
13%

Nyugaton titkolják? 😂 dolgoztál már multinál életedben?

Ahol most vagyok ( indiai, amerikai multi, konkrétan a career oldalukon fent vannak egyes pozikra a bérsávok.).

Csomó főleg tőzsdei cégeknel ugyancsak nyilvánosak.

Komcsi maradvány??, hogy tudod más fizeteset 😂😂, nevetess még, egyre viccesebb vagy.

Vágod, hogy nyugaton azért merik közölni a béreket, mert ott teljesítményért van a fizetés, az pedig, ha megfizetnek szégyen, meg nem is mutyi eredménye.

Itthon mi van? Állami céghez kinevezett potentát vagy és szègyelled mekkora 0 teljesítményért mennyi pénzt kapsz. Aztán fosik, hogy mi van ha kirúgjàk 😂.

Azért jobb úgy élnem, hogy van egy teljesítményem amiért mindenhol fizetnek, és nem titkolózok és féltem a szànalmas egzisztenciàm :) , mint a hozzád hasonló emberek.

Sajnálom, hogy túlságosan őszinte voltam. ;)

2021. okt. 1. 14:45
 29/50 anonim ***** válasza:
43%

Bérsávok, nem konkrét bérezés.Ezt Magyarországon is megtudhatod, ezt itt is minden cégnél tudják.

Itt a kőzalkalmazotti fizetések pedig fillére pontosan nyilvánosak.

Nyugaton egyáltalán nem illik másokat a fizetésükről kèrdezgetni és nem is nyilvánosak abban az értelemben, ahogy először előadtad.

Nem haragszom egyébként, nem túl őszinte vagy, csak egy buta paraszt

2021. okt. 1. 14:49
 30/50 anonim ***** válasza:
28 Ja, egyébként nekem ne gyere az ilyen "hozzád hasonló" szövegelésekkel, mert te és én nem egy kategóriában állunk.Te alkalmazott vagy, nekem meg alkalmazottaim vannak.Ennyi.
2021. okt. 1. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!