Gyári munka diplomásan?
Nem értem miért kell szénné azlázni a betanított munkást amikor szardarab vagy a munkaerőpiacon a büfédiplomáddal
(mondom ezt nem gyári dolgozóként)
Jó, figyelj ezen az oldalon szűrni kell magadban a válaszokat. Vannak az ilyen kommenthuszárok, akik rajtad élik ki, hogy otthon senki nem törődik velük, hatalmas senkik. Teljesen függetlenül bármilyen diplomától vagy akármitől. Ilyenek akik a bölcsészetet szidták, meg téged, hogy azt választottad. Az intelligenciaszintjük annyira mérhetetlenül alacsony, hogy azzal nem fogják fel, hogy mindez irreleváns a kérdésre vonatkozóan.
Koncentrálj azokra, akik értelmes dolgokat írtak. Én a magam részéről nem ismerlek, nem érdekel, hogy miért választottál és milyen szakot, mint egy segítőkész vadidegennek, nekem a te életed ott kezdődik, ahol a kérdésed. És mint segítőkész vadidegen, szeretném, hogy neked jobb legyen, mert egy embertársam vagy. Azért írtam le a saját tapasztalataimat és adtam tanácsokat. És ezzel nem voltam egyedül. A többit ignoráld, ők sajnos ilyenek, de mintha nem is írtak volna.
Továbbra is úgy gondolom, nem kell szégyellned se a gyári munkát, se a szabadbölcsészetet, számadással meg senkinek sem tartozol,pláne nem az ilyen kötekedő aljanépnek, akik nem tudnak hasznosat írni, mikor ez az oldal azért van.
Sok sikert, ha gondolod, nekem írhatsz privátban, hogy hogy alakul a dolog :)
Ha egyedül nem megy, akkor menj pszichológushoz!
Én vegyész diplomával dolgoztam gyárban feketén segédmunkásként. Egyszerűen nem volt más és pályakezdőként nem akartak a szakmában alkalmazni. Nekem meg valamiből meg kellett élnem. Nem volt egy álommeló, de kibírtam, nem okozott lelki traumát.
Most a szakmámban dolgozom, egyetemen kutatok és oktatok kémiát. Ami lehet hogy elsőre nagyon jól hangzik, viszont 10 év munkatapasztalattal garantált bérminimumhoz közeli a fizetésem. A 18-20 éves gyári melósok többet keresnek nálam. Ez sem sokkal jobb helyzet.
Most gondolom mindjárt megkapom, hogy az azért van, mert hülye vagyok, hogy ezt tanultam, mert a vegyész egy "büfészak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!