Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a Merci gyárban nőként...

Milyen a Merci gyárban nőként dolgozni?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy nagyon kemény fizikai munka. Mégis vannak fiatal huszonéves lányok, akik már rég ott dolgoznak. Mennyire igaz az, hogy alig lehet kibírni annyira megterhelő? És az hogy csak a csoportvezetőnek hízelgéssel lehet könnyebb munkákhoz jutni?

25N

2021. júl. 21. 13:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Azért az sem mindegy, hogy melyik részén dolgozolnál. Gondolom, hogy ahol a fődarabokat szerelik össze, az megterhelőbb, mint ahol csak kisebb alkatrészekkel foglalkoznak.
2021. júl. 21. 13:29
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom nőknek adják a könnyebb munkát. De amúgy minden gyár szar szerintem. A fizetésre azt mondják az nagyon jó, ahogy mondják.mennyi mindent kapnak nem is akarom elhinni
2021. júl. 21. 15:59
 3/21 anonim ***** válasza:
71%

"De amúgy minden gyár szar szerintem. "

Ez a kijelentésed rettentő nagy intelligenciára utal.

2021. júl. 21. 17:05
 4/21 anonim ***** válasza:
58%
3. Mert szerinted jó a gyár? Csak azért mennek oda emberek mert nincs jobb. Konkrétan szenvednek mindennap, de már hozzá szoktak. Észre sem veszik magukon.
2021. júl. 21. 17:33
 5/21 anonim ***** válasza:
46%
4: Nem hinném, hogy szenvednének. Legalábbis nem látom az ábrázatukon, hogy mennyire szar is dolgozni. Nem tudom te miről beszélsz, de szerintem nem kicsit túlzol.
2021. júl. 21. 17:35
 6/21 anonim ***** válasza:
60%
5. Nem túlzok, a legtöbbnek van valami függősége gyógyszer vagy valami vagy alkohol. És megszokja bele törődik. Biztos ezek mind arról álmodtak gyerekként hogy egy gyárban menjenek tönkre. Jó hogy már ezt nem mondod. Meg azért három műszakba járni, az se semmi. Még ha csak egy műszak lenne...
2021. júl. 21. 17:39
 7/21 anonim ***** válasza:
44%
Te mondod, hogy megkeseredettek. Szerintem meg nem. Bemennek, ledolgozzák a munkaidejüket és mennek haza a családhoz. Három műszak semmi a 4 műszakomhoz képest mégsem szakadok bele. Nem magadból kell kiindulni.
2021. júl. 21. 18:01
 8/21 A kérdező kommentje:
Dolgoztam már más gyárban és szerettem bejárni, jó volt a társaság és jó kedvűen mentem haza, pedig azért dolgozni is kellett. Nem voltam megkeseredve. Csak erről a helyről hallottam, hogy keményebb mint a többi sokkal, nyilván ezért is fizetik meg. De ha annyira nagyon brutálisan kínszenvedés akkor keresek mást inkább.
2021. júl. 21. 20:13
 9/21 anonim ***** válasza:
33%
Gyárba jó dolgozni. Vezetőként. A melós réteg tényleg alkesz debil 90%-ban, a többi meg vagy csak nem ért semmihez, vagy olyan dologhoz, amiből nem tud megélni. De ugye kinek mi az életcélja.
2021. júl. 23. 19:34
 10/21 anonim ***** válasza:
52%
örülni kéne hogy legalább kellenek valahova
2021. júl. 23. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!