Milyen a Merci gyárban nőként dolgozni?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy nagyon kemény fizikai munka. Mégis vannak fiatal huszonéves lányok, akik már rég ott dolgoznak. Mennyire igaz az, hogy alig lehet kibírni annyira megterhelő? És az hogy csak a csoportvezetőnek hízelgéssel lehet könnyebb munkákhoz jutni?
25N
2021. júl. 21. 13:17
11/21 anonim válasza:
Mondjuk igen. 21. században ha valaki funkcionális analfabéta, sörproli, örüljön, hogy alkalmazzák ilyen kulimunkákra. Csak az a dühítő, hogy ezek a prosztók összemérik magukat a három diplomás részlegvezetővel.
12/21 anonim válasza:
A Mercedes női név. Ezen gondolkozz el.
14/21 anonim válasza:
Szia, attól függ hova kerülsz. Montage keményebb, Rohbau meg a festő kényelmesebb. Présüzembe nem igazán raknak lányokat. Fizu nem rossz, munkakörülmények is kiemelkedőek a magyar gyárakhoz képest. 13. havi fizu illetve nyaralási bónusz(kb 250 nettó). 3-4 műszak van, nem kellemes a heti átállás, az emberek többsége egyszerű mint a faék. Ha kérdésed van nyugodtan írj rám, dolgoztam ott.
15/21 anonim válasza:
Szia!🙂 Nőknek a fényezőt vagy a karosszéria üzemet ajánlom.
16/21 anonim válasza:
Én a tanulást és kerülni a droid munkát.
17/21 anonim válasza:
Vannak ott olyanok is, akik értelmesnek, intelligensek és érettségivel rendelkeznek. Nem volt pénzük továbbtanulni és mivel minden rengeteg pénzbe van, ezért el kellett kezdeniük dolgozni 18-20 évesen.
18/21 anonim válasza:
Ja, ha 20 évesen elmentél dolgozni, akkor már soha többet nem lehet. Értem. Vannak akik 40 évesen mennek orvosira, csak megsúgnám.
19/21 anonim válasza:
És szülői támogatás nélkül kifizetik azt az X millió tandíjat?
20/21 anonim válasza:
Van állami ösztöndíjas képzés, csak szólok, de mindegy, nektek ezzel nem kell foglalkoznotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!