Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meddig kell tanulni, hogy...

Meddig kell tanulni, hogy burkoló lehessek? Milyen tanfolyamokat indulnak?

Figyelt kérdés
Keresgéltem tanfolyamokat, mindent találtam csak burkoló tanfolyamot nem :( Munka mellett szeretném elvégezni a tanfolyamot, és ha minden jól megy, akkor a továbbiakban burkolóként dolgozni, csak valahogy Pécs környékén egyszerűen nem találok tanfolyamot.

2021. júl. 21. 13:14
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalosan kettő van a hideg és meleg, mindegyik külön szakma, de ha ezt szeretnéd csinálni akkor, neked mindegyiket tudnod kell csinálni és lehet, hogy még ez sem lesz elég.

Én is burkoló vagyok, de én csak mellék állásban csinálom.

A munkák nagy részénél senkit, nem érdekelt, hogy hol és mikor végeztem a tanulmányaimat. Tanuld meg szakmát jól ez a lényeg, 3-5 évig dolgozzál olyan emberrel aki már hosszú évekig benne van a szakmában.

Ha van kérdésed, akkor szívesen válaszolok rá.

2021. júl. 21. 14:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!