Gyári munka diplomásan?
"Bunkó iskolázatlan embererekkel egy társaságban lennem".
Ha ezt gondolod, te hülyébb vagy mint bármelyik sori dolgozó :D. Mert neked van egy űbermenő diplomád (ami semmire nem jó), akkor már derogál szóba állni azzal akinek nincs és soron dolgozik?
Érdekes, nekem is van diplomám, a szakmámban dolgozon. És a napi munkavégzésemhez elengedhetetlen, hogy a gyártósoron kolbászoljak valamint beszéljek az ott dolgozókkal. Teljesen normálisak, megadjuk a kölcsönös tiszteletet. Meghallgatju kegymást, segítjük egymást. 99%-uk nem buknó, nem retardált. Azért mert nincs diplomájuk, meg szellemi munkát végeznek, miért lennének bunkók. Állítom neked, a hely ahol dolgozom, bárki kedvesebb, mint te ezzel hisztiddel.
Itt te vagy az egyetlen, akit bunkónak, meg iskolázatlannak mondanék.
Ilyen hozzáállással meg is érdemled, hogy el kelljen menned gyárba dolgozni.
#36 Nem tudom milyen gyárban voltál, de nálunk a 90% nem ilyen volt..Dolgoztam olyan gyárban ahol komolyan a dohányzóba féltem kimenni azok közé akik ott voltak.
4 gyárban dolgoztan életemben 16-22 éves koromig, mindenhol kritikán alóli a felhozatal...elvétve van egy két értelmesebb de nem sok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!