Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyári munka diplomásan?

Gyári munka diplomásan?

Figyelt kérdés
Hogy dolgozzam fel lelkileg/mentálisan, hogy bunkó,iskolázatlan "emberekkel" egy társaságban kell majd robotolnom mert a diplomám (szabad bölcsészet) semmit se ér és csak ide találtam munkát?

2021. júl. 22. 12:09
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
#27: Akkor te nem irodai adminisztrátori munkát végzel, és nem irodai adminisztrátori fizetésért. Lehet hogy a papírodra az van írva, de attól még nem az vagy.
2021. júl. 22. 18:18
 32/50 anonim ***** válasza:
84%
Én is bölcsész szakon végeztem és csak betanított irodai pozi, vagy könnyű fizikai munka közül választhatok szintén, mert ugye lássuk be, nem értek semmihez, nincs gyakorlatom sem, szóval átérzem a kérdezőt. Egy irodai meló semmivel sem jobb, mint mondjuk csomagolni amúgy, mert egyetlen apró hibáért már lecsesznek, megvonják a cafeteriát, másokat szolgálsz ugyanúgy, szóval nem teremtesz vele értéket úgymond és nem is fizet sokat, még a multi sem annyira. Szomorú, hogy egy bölcsésznél az számít karriernek, ha felveszik mondjuk SSC-be és azzal flexelnek, hogy ők Inner Sales Representative vagy nm tudom, milyen poziban vannak, ami ugyanolyan irodai adminisztráció konkrétan, mint a többi, bérszámot fejtenek, exceleznek, csak éppen jól hangzó pozíciókban, amit ki lehet írni a Facebookra villogni.
2021. júl. 22. 18:29
 33/50 anonim ***** válasza:
76%
Sokan a gyerekkor meghosszabbítása miatt kezdenek amúgy bölcsész szakokba, vagy esetleg azért, hogy nyelveket tanuljanak (belőlük is irodista-rabszolga lesz lesz, csak idegen nyelven xd). Érdekes dolgokat tanítanak és tényleg műveltebb, okosabb lesz az ember, de mindez elméletben és nem gyakorlatban. Gyakorlatban semmivel nem tud többet egy bölcsész, mint egy középiskolás, pl. azért is nehezebb munkát találni, mert irodai pozira elég középfokú végzettség és nyilván hülyék lennének felvenni a túlképzett jelentkezőt, vagy ne adj isten többet fizetni, csak mert a pályázó MA-t is csinált.
2021. júl. 22. 18:32
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom amúgy a logisztikai kapcsolattartó állásokat, illetve HR pozíciókat, ezek tipikusan olyanok, ahová elég egy diploma, bármilyen diploma, de az nagyon fontos, hogy beszélj anolul.
2021. júl. 22. 18:39
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
*angolul
2021. júl. 22. 18:40
 36/50 anonim ***** válasza:
46%

"Bunkó iskolázatlan embererekkel egy társaságban lennem".

Ha ezt gondolod, te hülyébb vagy mint bármelyik sori dolgozó :D. Mert neked van egy űbermenő diplomád (ami semmire nem jó), akkor már derogál szóba állni azzal akinek nincs és soron dolgozik?

Érdekes, nekem is van diplomám, a szakmámban dolgozon. És a napi munkavégzésemhez elengedhetetlen, hogy a gyártósoron kolbászoljak valamint beszéljek az ott dolgozókkal. Teljesen normálisak, megadjuk a kölcsönös tiszteletet. Meghallgatju kegymást, segítjük egymást. 99%-uk nem buknó, nem retardált. Azért mert nincs diplomájuk, meg szellemi munkát végeznek, miért lennének bunkók. Állítom neked, a hely ahol dolgozom, bárki kedvesebb, mint te ezzel hisztiddel.

Itt te vagy az egyetlen, akit bunkónak, meg iskolázatlannak mondanék.

Ilyen hozzáállással meg is érdemled, hogy el kelljen menned gyárba dolgozni.

2021. júl. 22. 23:18
 37/50 anonim ***** válasza:
47%
*nem szellemi munkát
2021. júl. 22. 23:19
 38/50 anonim ***** válasza:
49%
Ha elég bölcs leszel, tanulsz tőlük és még lehetsz egyszer az oktatójuk!
2021. júl. 23. 00:04
 39/50 anonim ***** válasza:
100%

#36 Nem tudom milyen gyárban voltál, de nálunk a 90% nem ilyen volt..Dolgoztam olyan gyárban ahol komolyan a dohányzóba féltem kimenni azok közé akik ott voltak.

4 gyárban dolgoztan életemben 16-22 éves koromig, mindenhol kritikán alóli a felhozatal...elvétve van egy két értelmesebb de nem sok..

2021. júl. 23. 08:31
 40/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat bár nem értem minek kell szénné alázni amikor csak leírom amit midenfelől hallok a betanított munkásokról
2021. júl. 23. 12:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!