Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vidéki takarítónő ismerősöm...

Vidéki takarítónő ismerősöm nem vállalt el egy állást mert 1100 nettó órabér jött volna ki-és azóta kapott másikat. Én meg Pesten diplomásként 150 nettóért dolgozok?

Figyelt kérdés

Ismerősön vidéki, Heves megye, és egy nem is megyeszékhely városban él. Végzettsége nem nagyon van, még érettségi se, varrónő de száz éve nem dolgozott benne. Takarít.

Ajánlottak neki egy állást és a nettó órabére 1100-ra jött volna ki.

Nem vállalta el nevetségesnek nevezte. És jól tette mert azóta talált másikat, 1400 órabér nettóért.

Én meg elgondolkodtam. Én Pesten vagyok, diplomával diplomás állásban 150 nettóért /hó.

Ha havi 160 munkaórát számolunk, akkor 937 a nettó órabérem.

Vidéki iskolázatlan ismerősöm ennél többért nem ment el.

Én fővárosi diplomásként meg elmegyek, és a két kezem összeteszem hogy ez is van-nem még válogassak.

Nincs is miből.

Nem elgondolkodtató az egész?

És ami leírtam azok száraz tények, számok, nem vitathatóak.

2021. jún. 20. 17:39
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
Bufe szakos diplomaval mit varsz? Meleg hogolyot?
2021. jún. 21. 13:31
 22/53 anonim ***** válasza:
Büfé szakos diplomával is el lehet menni bármely multihoz sima aktatologatónak nettó 320 ért.
2021. jún. 21. 14:10
 23/53 A kérdező kommentje:

"Azonnal irány egy multihoz."

WC-t pucolni udvart söpörni se venne fel egy multi se az IKSZ diplomámmal (se) mert nem csak egy van.

Tisztában vagyok az "értékemmel"

2021. jún. 21. 14:17
 24/53 anonim ***** válasza:

WC-t pucolni udvart söpörni se venne fel egy multi se az IKSZ diplomámmal (se) mert nem csak egy van.

?

Vagy 20 tanár ismerősöm van multinál szir sz.r töri meg könyvtár diplomákkal.+ elküldik őket átképzésre is.

2021. jún. 21. 14:28
 25/53 A kérdező kommentje:

Hát én amikor öntöttem az életrajzom naponta 30-40-esével kifelé a netre (volt ilyen időszak is..) soha még vissza se jeleztek sehonnan nem még állásinterjúra behívni.

ahonnan hívtak az meg az ilyen "akinek 6 anyja volt" kaliberű melók: 3 műszak Mucsaröcsögén minimálbérért.

Na oda meg menjen akinek 6 anyja volt

2021. jún. 21. 14:31
 26/53 anonim ***** válasza:
Ezért kellett volna tanulni. De te tanulni se akartál (büfészak) és most dolgozni sem akarsz és irigykedsz az ismerősödre :D
2021. jún. 21. 14:37
 27/53 A kérdező kommentje:

"és most dolgozni sem akarsz és irigykedsz az ismerősödre :D"

Aki ugyebár annyit tanult hogy a 8 általánosig jutott. Kemény....

2021. jún. 21. 14:41
 28/53 anonim ***** válasza:

De mégis jobban keres mint se süsd meg :D

Hát ez téged minősít nem gondolod?

2021. jún. 21. 16:31
 29/53 A kérdező kommentje:

"Hát ez téged minősít nem gondolod?"

Nem, nem gondolom. Abszolúte a legcsekélyebb mértékben sem gondolom, hogy ez engem minősít.

Az hogy doktori végzettségű ismerősöm egy hatalmas és neves állami egyetemen kutatói státuszban 149.000 nettót kap, az nem őt minősíti.

Ahogy az én esetem sem engem minősít.

Abszolúte a legcsekélyebb mértékben sem gondolom.

Megválaszoltam a kérdést?

2021. jún. 21. 16:59
 30/53 anonim ***** válasza:

De igen, ot minositi.

A te eseted pedig teged.

2021. jún. 21. 17:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!