Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vidéki takarítónő ismerősöm...

Vidéki takarítónő ismerősöm nem vállalt el egy állást mert 1100 nettó órabér jött volna ki-és azóta kapott másikat. Én meg Pesten diplomásként 150 nettóért dolgozok?

Figyelt kérdés

Ismerősön vidéki, Heves megye, és egy nem is megyeszékhely városban él. Végzettsége nem nagyon van, még érettségi se, varrónő de száz éve nem dolgozott benne. Takarít.

Ajánlottak neki egy állást és a nettó órabére 1100-ra jött volna ki.

Nem vállalta el nevetségesnek nevezte. És jól tette mert azóta talált másikat, 1400 órabér nettóért.

Én meg elgondolkodtam. Én Pesten vagyok, diplomával diplomás állásban 150 nettóért /hó.

Ha havi 160 munkaórát számolunk, akkor 937 a nettó órabérem.

Vidéki iskolázatlan ismerősöm ennél többért nem ment el.

Én fővárosi diplomásként meg elmegyek, és a két kezem összeteszem hogy ez is van-nem még válogassak.

Nincs is miből.

Nem elgondolkodtató az egész?

És ami leírtam azok száraz tények, számok, nem vitathatóak.

2021. jún. 20. 17:39
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim válasza:

Azért eléggé lenézed a válaszod alapján az ismerősöd.:))

Pedig ha valakinek “büdös” az ilyen munka akkor akár még többet is fog érte fizetni, hogy valaki megcsinálja helyette

2021. jún. 20. 19:49
 12/53 anonim ***** válasza:
17%

Mar sokszor irtal errol az ismerosodrol akire irigy vagy pedig csak egy megkeseredett venasszony vagy :)

Te is szart kene lapatolj es megertened hogy a diplomad annyit er mint az a kula amit otthagytak a hotelszoba vecejen

2021. jún. 20. 20:56
 13/53 anonim ***** válasza:
44%
bármelyik diplomás huszonéves megkeresi az ötszörösét a bérednek, szóval valamit nagyon rosszul csinálsz. takarítónőkből meg hiány van egyébként, szóval nem meglepő hogy sokat keresnek
2021. jún. 20. 22:58
 14/53 anonim ***** válasza:
71%

#13:

Diplomás vagyok, huszonéves vagyok, és nem keresem meg az ötszörösét (az nettó 750 lenne...) de szerintem a korombeli diplomások 95%-a sem. Az a fizetés bő 1,1 millió bruttó. Ez még a fővárosban, piacképes diplomával is irreális a legtöbb területen huszonéveseknek, de sok területen még több évtizedes tapasztalattal is átlagon felüli.

2021. jún. 20. 23:03
 15/53 anonim ***** válasza:

Jó Estét Balázska már megint kinyílt a csípád?

Tudjuk hogy annyit keresel mert minden második kérdés alá leírod.Te büfészakra mentél vagy szimplán szerencsétlen vagy de szerintem csak kitalálod ezeket hogy az idióta gyakori kérdés-fétisedet kielégítsed.Biztos jól megy mert lassan minden tizedik kérdés tőled jön.A válasz hogy egy méretes balf*sz vagy mert akármelyik betanított munkás többet keres,ez rólad többet mondd el.

2021. jún. 21. 00:26
 16/53 anonim ***** válasza:
2021. jún. 21. 02:02
 17/53 anonim ***** válasza:
Vannak szakmák amik kevésbé jól fizetettek még diplomával is. Azért fordult meg ez az egész, mert diplomásból már most elég sok van, nincs rájuk akkora igény a piacon, bármikor találnak egy másik embert a helyedre, olyat is aki diplomás és elvállalja ugyanennyiért a munkát. Szakmunkásból meg fizikai dolgozóból meg bődületes a hiány. Egyszerű kereslet-kínálat.
2021. jún. 21. 10:10
 18/53 A kérdező kommentje:

" Azért fordult meg ez az egész, mert diplomásból már most elég sok van, nincs rájuk akkora igény a piacon,"

nem azért de már 10 éve is szarabbul kerestem mint egy segédmunkás a diplomáimmal

2021. jún. 21. 10:23
 19/53 anonim ***** válasza:
Milyen diplomak? :)
2021. jún. 21. 10:24
 20/53 anonim ***** válasza:
PEsten 150? Jól vagy, nem kaptál te napszúrást? Azonnal irány egy multihoz.
2021. jún. 21. 13:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!