Vidéki takarítónő ismerősöm nem vállalt el egy állást mert 1100 nettó órabér jött volna ki-és azóta kapott másikat. Én meg Pesten diplomásként 150 nettóért dolgozok?
Ismerősön vidéki, Heves megye, és egy nem is megyeszékhely városban él. Végzettsége nem nagyon van, még érettségi se, varrónő de száz éve nem dolgozott benne. Takarít.
Ajánlottak neki egy állást és a nettó órabére 1100-ra jött volna ki.
Nem vállalta el nevetségesnek nevezte. És jól tette mert azóta talált másikat, 1400 órabér nettóért.
Én meg elgondolkodtam. Én Pesten vagyok, diplomával diplomás állásban 150 nettóért /hó.
Ha havi 160 munkaórát számolunk, akkor 937 a nettó órabérem.
Vidéki iskolázatlan ismerősöm ennél többért nem ment el.
Én fővárosi diplomásként meg elmegyek, és a két kezem összeteszem hogy ez is van-nem még válogassak.
Nincs is miből.
Nem elgondolkodtató az egész?
És ami leírtam azok száraz tények, számok, nem vitathatóak.
Viszont nekem nem is kell kinyalnom más után a WC-t míg neki IGEN.
Hát ez is valami.
Pesten 2000Ft a bejárónők általános órabére.
Szóval, hagyd az alapítványi iskolát és menj dolgozni a két kezeddel!
#7 ki van meglepve?
Egy tanar nyilvan nem a fizetesert lesz tanar, kulonben retardalt az illeto. Eleve sima betanitott munka az is (ha nem egyetemi, kutatassal is foglalkozo professzorrol van szo).
Bazsi, itt a sírós kérdés, amit hiányoltál.
Egyébként, miért nem mész el akkor takarítónak te is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!